Sluiten ×

 

Onder KijkopWelzijn is de buurtsportcoach een bekende post. De buurtsportcoach heeft sinds de start een stevig en vooral ook breed netwerk opgebouwd met vele verschillende partners. Om dit netwerk nog beter te kunnen bedienen, is er Barendrecht Sport! 
Barendrecht Sport! is hét sport informatie en adviespunt in de gehele gemeente Barendrecht. Barendrecht Sport! biedt inwoners, de lokale maatschappelijke organisaties, bedrijven en de lokale aanbieders van sport- en beweegactiviteiten, vraaggerichte ondersteuning op het gebied van sport en bewegen. Barendrecht Sport! helpt inwoners met het vinden van een passend beweegaanbod of adviseert organisaties en verenigingen bij hun vraagstukken.

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar www.barendrechtsport.nl
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Barendrecht Sport ‘Kijkopwelzijn’ start spreekuur Sport en Gezondheid.

Op donderdag 10 augustus is Barendrecht Sport in samenwerking met huisartsenpraktijk Barendrecht een unieke samenwerking gestart, het inloopspreekuur ‘Sport en gezondheid’.

Tijdens het inloopspreekuur, wat plaats vindt in de spreekkamer van huisartsenpraktijk Barendrecht, gaat de sport en-beweegadviseur van Barendrecht Sport samen met geïnteresseerden op zoek naar een passend sport en-beweegaanbod.
 
Naast een breed aanbod van sport en-beweegaanbieders welke actief zijn binnen de gemeente Barendrecht is de Adviseur van Barendrecht Sport ook op de hoogte van diverse ontwikkelingen binnen het huidige sport en-beweegdomein. Denk hier bij aan een financiële vergoeding voor inwoners welke financieel wat minder te besteden hebben.

Op donderdag tussen 9.00 en 11.00 uur is het voor inwoners van Barendrecht welke aangesloten zijn bij huisartsenpraktijk Barendrecht mogelijk om langs te komen op spreekuur. Een afspraak maken voor het spreekuur is niet nodig. De deur staat altijd voor u open!
 
Bent u niet aangesloten bij huisartsenpraktijk Barendrecht, dan kunt u terecht op één vab de onderstaande locatie(s)

Spreekuur Sport en gezondheid Carnisselande
MFA de Waterpoort
Elke Woensdag
9.00 – 11.00 uur
*Toegankelijk voor inwoners uit Carnisselande
** Afspraak maken via: www.Barendrechtsport.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefonisch Spreekuur Barendrecht Sport en beweging
Dinsdag - Vrijdag
16.00 - 17.00 uur
Tel. 06 2203 6836
 
Spreekuur sport en gezondheid Barendrecht Centrum
Stichting Kijkopwelzijn
Binnenlandse Baan 30
Elke vrijdag
9.00 – 11.00 uur
*Toegankelijk voor inwoners uit Barendrecht Centrum
** Afspraak maken via: www.Barendrechtsport.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 

 

 

barendrechtsport

Contactgegevens
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.