Sluiten ×

Bent u ouder dan 65? Heeft u praktische vragen waarmee u geholpen wilt worden? Of heeft u te maken met een lastige situatie waarover u met iemand zou willen praten?


Misschien kan de ouderenadviseur iets voor u betekenen. De ouderenadviseur kent de wetten en regels rondom welzijnsvoorzieningen voor ouderen. Zij  kan ondersteuning bieden in situaties waar u zelf niet uitkomt.

 

Belastingservice ouderen Barendrecht

Barendrecht - Ook dit jaar bieden de gezamenlijke ouderenbonden (PCOB, KBO en ANBO) voor haar leden en voor senioren die lid willen worden, hulp bij het invullen van de belastingopgave van 2016, 2017. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de ouderenadviseurs van “KijkopWelzijn”  via telefoonnummer 0180 691803.

 

Misschien kan de ouderenadviseur iets voor u betekenen. De ouderenadviseur kent de wetten en regels rondom welzijnsvoorzieningen voor ouderen. Zij kan ondersteuning bieden in situaties waar u zelf niet uitkomt.

 

Waarvoor kunt u bij de ouderenadviseur terecht?

  • Praktische vragen en problemen over bijvoorbeeld financiën, wonen, zorg en verlies. Maar ook voor vragen op andere gebieden is de ouderenadviseur beschikbaar.
  • Complexe of lastige problemen waarover u graag eens met iemand zou willen spreken. De ouderenadviseur luistert, ondersteunt en adviseert. Eventueel kunt u worden doorverwezen naar een andere organisatie.
  • Groepsvoorlichting over uiteenlopende onderwerpen, bijvoorbeeld op het gebied van wonen, welzijn, zorg, financiën en mobiliteit.

Hoe gaat het contact met de ouderenadviseur in zijn werk?

  • Als u deel wilt nemen aan een groepsvoorlichting, kunt u zich via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0180 - 691 803 aanmelden. De voorlichtingsbijeenkomsten staan aangekondigd in de lokale kranten en op de website van KijkopWelzijn. U kunt ook aangeven dat u via e-mail op de hoogte wilt worden gehouden. In principe zijn er iedere laatste donderdag van de maand bijeenkomsten. De locatie is meestal het dienstencentrum aan de Windsingel, maar dat kan verschillen.
  • Als u een vraag heeft, of als u een persoonlijk gesprek met de ouderenadviseur wilt, kunt u contact opnemen via de telefoon of e-mail. Sommige vragen kunnen direct worden beantwoord. In andere gevallen maakt u een afspraak voor een persoonlijk gesprek met de ouderenadviseur. Dat gesprek kan in uw woning plaatsvinden. Als u liever ergens anders afspreekt, is dat ook mogelijk.

    Ouderenadviseur Stroomschema

Contact

Heeft u vragen? Of zou u graag met een van onze ouderenadviseurs in contact willen komen?

Belt u dan naar: 0180 - 691 803, of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Marlies Burger of Anita Hagendoorn staan u graag te woord.

 

 

Contactgegevens
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok