Sluiten ×

Woont u in Barendrecht? Heeft u behoefte aan hulp of ondersteuning, wilt u graag anderen ontmoeten of activiteiten ondernemen? Kijkt u dan eens verder op deze website. Hierop kunt u lezen wat KijkopWelzijn u kan bieden.

 

Wat is KijkopWelzijn? 

 

KijkopWelzijn organiseert activiteiten voor en biedt ondersteuning aan verschillende groepen, zoals ouderen, jongeren en mantelzorgers. We werken daarbij op een vraaggerichte manier. Niet ons aanbod staat centraal, maar uw vragen, wensen of ideeën.

KijkopWelzijn is er voor alle Barendrechters. De organisatie richt zich in het bijzonder op kwetsbare groepen zoals ouderen, mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, bepaalde groepen jongeren en mensen die in een sociaal isolement verkeren.

 

Voor welke zaken kunt u terecht bij KijkopWelzijn?

 

U kunt bij ons terecht wanneer u: 

  • Behoefte heeft aan praktische hulp.
  • Behoefte heeft aan ondersteuning bij complexe problemen.
  • Deel wilt nemen aan activiteiten of zelf activiteiten wilt organiseren
  • Anderen wilt ontmoeten.
  • Vragen heeft waar u zelf niet uitkomt.
  • Een idee heeft om uw leefomgeving te verbeteren en u ondersteuning wilt bij de realisatie daarvan.
  • Een bijdrage wilt leveren in de vorm van vrijwilligerswerk.

 

Welzijnsarrangement.
KijkopWelzijn heeft een compleet welzijnsarrangement,

klik hier om het te lezen en/of te downloaden


Waar kunt u ons vinden?


We werken vanuit verschillende locaties:

  • Het hoofdkantoor aan de Binnenlandse Baan 30. Op deze locatie zijn de volgende onderdelen gevestigd: Directie, Administratie, Maatschappelijk Werk voor Ouderen, Mantelzorg Adviespunt, Vraagwijzer en het Wijk en VrijwilligersWerk.
  • De waterpoort op het Middeldijkerplein. Hier is jongerencentrum The Wave gevestigd. Het jongerenwerk wordt ook vanuit deze locatie georganiseerd.
  • ’t Trefpunt aan de Dr. Kuyperstraat. Hier is KijkopWelzijn Drukwerk de Kruidenier Koerier en een buurtkamer te vinden.

Vragen of ideeën?


Heeft u ideeën voor een activiteit of project? Heeft u behoefte aan een vorm van ondersteuning die niet genoemd wordt? Wilt u actief betrokken zijn bij een van de programma’s? We horen het heel graag! U kunt e-mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar telefoonnummer: 0180-691 800. ( van 09.00 - 13.00 tijdens werkdagen ). Het is ook mogelijk contact op te nemen met de medewerkers via het contactformulier.

%MCEPASTEBIN%
Contactgegevens
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok