top of page

Enquête activiteitenaanbod senioren BarendrechtBARENDRCHT- KijkopWelzijn wil via deze enquête horen wat u van het huidige activiteitenaanbod vindt. Hierbij gaat het om het aanbod van alle Barendrechtse organisaties. De enquête gaat over de activiteiten waaraan u deelneemt, of u mogelijk iets mist en welke suggesties u heeft. Op deze manier wordt er ingespeeld op de behoefte van de Barendrechter. Door deze vragenlijst in te vullen ontvangt KijkopWelzijn waardevolle informatie om u nog beter ter voorzien van activiteiten. Het invullen kost u slechts een paar minuten van uw tijd. Tevens wordt eens per jaar een cadeaubon t.w.v. € 50,00 onder alle ingezonden formulieren verloot. Dit formulier mag u anoniem invullen. Om kans te maken op de cadeaubon moet u wel uw naam en telefoonnummer invullen. Dit kunt u onderaan de vragenlijst achterlaten.


U kunt de enquête vinden op www.kijkopwelzijn.nl/vragenlijst. U kunt de vragenlijst ook ophalen en inleveren bij van KijkopWelzijn, Binnenlandse Baan 30 te Barendrecht. Ook kunt u een mailtje sturen naar ouderenwerk@kijkopwelzijn.nl onder vermelding van ‘enquête’, dan ontvangt u de enquête via de mail.


Heeft u naar aanleiding van de vragenlijst vragen? Neem dan contact op via ouderenwerk@kijkopwelzijn.nl of 0180 691 803. Alvast hartelijk dank voor het invullen.

46 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page