top of page

Film tijdens Alzheimer Café van novemberBARENDRECHT – 17 november vindt er weer een Alzheimer Café plaats in Bibliotheek AanZet, locatie het Kruispunt. Dit keer wordt er gezamenlijk een film gekeken genaamd ‘Mevrouw van Daalen wacht…’


Tijdens het laatste Café van 2021, wordt de film over een jonge onbevangen Naomi vertoont. Ze voert een taakstaf uit in een verpleeghuis. Zonder zich actief te mengen in de strijd tussen de twee dochters van mevrouw van Dalen, vindt Naomi een manier om zich te verbinden met mevrouw. Beide worstelen op hun manier met het verleden. De één bewust, de ander in de duistere wereld van dementie.

Het thema van het Alzheimercafé van november is ‘rouw en verlies’ bij dementie. Aan de hand van de film wordt achteraf met een psycholoog gesproken over het thema. Er is volop gelegenheid tot vragen stellen. Kortom het beloofd weer een interessante avond te worden.


Het Alzheimercafé Barendrecht is een initiatief van KijkopWelzijn, Bibliotheek AanZet, Laurens en Aafje. Inloop vanaf 19.00 uur. De film start om 19.30 uur.

Het eerstvolgende café in 2022 is op de 3de woensdag van de maand: 16 februari 2022.

Aanmelden kan via m.burger@kijkopwelzijn.nl of via 0180 691 800.

46 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page