top of page

KijkopWelzijn en Aafje bieden gratis gezondheidsspreekuur aan


BARENDRECHT- Heeft u vragen op het gebied van zorg en welzijn? KijkopWelzijn en Aafje bieden voor vragen en advies het gratis gezondheidsspreekuur aan.


Wat is het gezondheidsspreekuur? Tijdens het gezondheidsspreekuur kunt u al uw vragen op het gebied van zorg en welzijn stellen aan een verpleegkundige van Aafje en een ouderenadviseur van KijkopWelzijn. U kunt ook terecht voor een gezondheidscheck (bloeddruk, gewicht, zuurstofgehalte bloed, bloedsuiker etc.) en wisselend zijn er deskundigen zoals een diëtiste en bewegingscoach aanwezig.


Wanneer vindt het gezondheidsspreekuur plaats? U kunt het spreekuur op twee locaties bezoeken: Op maandag 13 februari, 13 maart, 10 april, 8 mei, 12 juni en 10 juli bij het kantoor van KijkopWelzijn, Binnenlandse Baan 30 van 15.30 - 16.30 uur. Op 26 januari, 23 februari, 30 maart, 27 april, 25 mei, 29 juni en 27 juli kunt u van 15.00 - 16.00 uur terecht bij ‘t Plein aan het Middeldijkerplein 248 in Barendrecht.


U bent van harte welkom om het gezondheidsspreekuur te bezoeken. Wil u meer weten over de organiserende partijen? Kijk dan op www.kijkopwelzijn.nl of www.aafje.nl.26 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page