top of page

Online Alzheimer Café BarendrechtBARENDRECHT - Kan dementie voorkomen worden door een gezonde leefstijl en gezonde voeding? Wetenschappers zijn van mening dat circa 30% van het aantal mensen met dementie voorkomen kan worden door een gezonde leefstijl. Er zijn verschillende risicofactoren die het krijgen van dementie vergroten. Onder andere overgewicht, diabetes, roken en alcohol zijn risicofactoren.
Wat kunt u zelf doen om het risico op dementie te verlagen? Mensen kunnen met gezonde voeding al veel bereiken. En let op, gezonde voeding is voor iedereen belangrijk, niet alleen voor kwetsbare mensen.


In deze aflevering van het Alzheimer Café krijgt u meer informatie over wat een diëtiste voor u en uw naaste kan betekenen, hoe u zich kunt aanmelden bij een diëtiste en wat zij voor u en uw naaste kan doen.


Het filmpje is te vinden onderaan de website www.kijkopwelzijn.nl/dementie. Het Alzheimer Café is een samenwerking tussen KijkopWelzijn, Laurens, Aafje en de Bibliotheek AanZet.


Wilt u de filmpjes op uw mail ontvangen? Meld u dan aan voor de mailinglist bij via m.burger@kijkopwelzijn.nl. Voor meer informatie over alles omtrent dementie, zie www.kijkopwelzijn.nl/dementie

22 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page