top of page

Online Alzheimer Café over onbegrepen gedrag bij dementie

BARENDRECHT- Vanaf donderdag 3 februari kan het Alzheimer Café online bekeken worden. Het Alzheimer Café Barendrecht is opgenomen in Bibliotheek AanZet, waar normaal de bijeenkomsten plaatsvinden. Gastvrouw en Dementiecoach Klazina van den Herik gaat in gesprek met Barbera van der Schans, GZ psycholoog en WZD functionaris bij Laurens. De video is hieronder te bekijken.


Tijdens het online Alzheimer Café wordt gesproken over onbegrepen gedrag bij dementie. Er zijn veel verschillende vormen van dementie en het gedrag kan per vorm verschillen. Wat zijn oorzaken van onbegrepen gedrag en waaruit kan het bestaan? Hoe kunnen mantelzorgers het best helpen bij onbegrepen gedrag en welke tips zijn er voor hen? Antwoord op al deze vragen wordt gegeven in het online Alzheimer Café.


Het volgende Alzheimer Café Barendrecht mag weer plaatsvinden in Het Kruispunt en is op 16 februari van 19:30 tot 21:00 uur. Tijdens dit Café vertelt een notaris hoe u alles goed kunt regelen. Voor vragen of reacties naar aanleiding van het online Alzheimer Café of voor het aanmelden voor de volgende editie kunt u contact opnemen met Marlies Burger via mail of telefonisch op 06-17123209.


Het Alzheimer Café Barendrecht wordt georganiseerd door Aafje, Laurens Bibliotheek AanZet en KijkopWelzijn.
100 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page