Positiviteit met de cursus Grip & GlansBARENDRECHT- Wil je positiviteit -Glans- terugvinden en dit vasthouden -Grip- ? Dan is Grip&Glans van KijkopWelzijn dé te volgen cursus!


Veranderingen in het leven maken het soms lastig de positieve kijk op je leven vast te houden. Bijvoorbeeld bij een verhuizing naar een nieuwe omgeving, het verlies van een dierbare of een ziekte waarmee je te maken krijgt.

Bij de cursus Grip&Glans ga je met elkaar aan het werk, in een groep van maximaal acht deelnemers. Je gaat op zoek naar nieuwe mogelijkheden en bezigheden voor een prettige invulling van je tijd. Je leert nieuwe vaardigheden om je kennissenkring uit te breiden en niet langer uit te stellen, wat je al die tijd al wilde doen. De cursus wordt begeleid door twee gecertificeerde docenten; deelname kost € 25,- per cursus. Er zijn zes wekelijkse bijeenkomsten van 2½ uur, waarbij voor koffie en thee wordt gezorgd. Je krijgt een werkmap met oefeningen en uitgebreide informatie over de Grip&Glans methode. Er is voldoende tijd om te oefenen en ervaringen uit te wisselen. Voor meer informatie en aanmelding: mail je gegevens naar wenv@kijkopwelzijn.nl, dan wordt er contact met je opgenomen.

39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven