top of page

Vijftiende editie Sportcafé op 13 septemberHet sportcafé Barendrecht viert dit jaar de vijftiende editie van het interactieve sportcafé voor sportbestuurders, sportprofessionals en een breed scala van sportvrijwilligers.

Het sportcafé dat al bij verschillende sportkantines te gast is geweest, vind plaats op woensdag 13 september tussen 19.30 en 21.00 uur bij badmintonvereniging The Flying Shuttle. De vijftiende editie staat in het teken van talentmanagement voor sportaanbieders. Naast een presentatie biedt de technisch directeur van KNSB ook een interactieve sessie aan voor de aanwezige sportbestuurders en/of sportvrijwilligers. Naast het interactieve programma gaat het sportcafé iedere editie in gesprek met de Buurtsportcoach, de Wethouder sport over de hedendaagse lokale trends en ontwikkelen in de sportsector en krijgt de gastvereniging het podium om een succesfactor toe te lichten.

Ook aanwezig zijn tijdens deze vijftiende editie van het sportcafé? Dat kan! Het sportcafé is vrij/gratis toegankelijk voor iedereen die Barendrecht een warm sporthart toedraagt. Aanmelden kan via buurtsportcoach@kijkopwelzijn.nl39 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page