top of page

Vraagwijzer start met twee nieuwe inloopspreekuren

Bijgewerkt op: 22 jun. 2021BARENDRECHT- Vanaf 24 juni start de Vraagwijzerconsulent van KijkopWelzijn met twee nieuwe inloopspreekuren in de bibliotheek ’t Plein aan het Middeldijkerplein 248 en in het kantoor van het Wijktean, Kruidentuin 8a. Vanaf dat moment kan men iedere dinsdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur terecht in de bibliotheek en elke donderdag van 14:00-16:00 in het kantoor van het Wijkteam. Hier kunnen vragen gesteld worden over onder andere welzijn, financiën, formulieren en regelingen.


Men kan hier zonder afspraak binnenlopen. De ondersteuning is gratis. De professional doet haar best om alle vragen te beantwoorden, maar het kan zijn dat u een vervolgafspraak moet maken als het iets langer duurt. Zo voorkomt KijkopWelzijn te lange wachttijden als er meerdere mensen tegelijk komen. De andere spreekuren zijn op maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in buurtkamer Vrijenburg en op woensdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur in dienstencentrum De Windsingel. “We zijn blij met het derde en vierde spreekuur, en vooral op deze locaties”, aldus Vraagwijzerconsulent Yvonne van den Oever. “Het zijn centraal gelegen locaties en bibliotheek ’t Plein heeft straks veel aanloop vanwege alle andere diensten die hier zitten. Zo kan men vanzelfsprekend boeken halen en terugbrengen, maar is er ook een digitaal inloopspreekuur en zitten de wijkteams in hetzelfde gebouw. We hopen dat veel mensen ons weten te vinden.”

Meer informatie over de inloopspreekuren en wat de Vraagwijzer kan betekenen, is te vinden op www.kijkopwelzijn.nl/vraagwijzer. Men kan ook direct contact opnemen met de Vraagwijzerconsulenten via vraagwijzer@kijkopwelzijn.nl of 0180 691 804.

73 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page