top of page

NLdoet = Barendrecht doetBARENDRECHT- Dit jaar organiseert het Oranjefonds op 11 en 12 maart weer NLdoet. Dé grootste vrijwilligersactie van Nederland, die laat zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn én die organisaties een mooie kans biedt om nieuwe vrijwilligers aan te trekken.


Net als veel andere sociaalmaatschappelijke en culturele organisaties, is KijkopWelzijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Zij vormen tenslotte het kloppend hart van de vele sociale activiteiten die worden georganiseerd. Om mensen te laten kennismaken met vrijwilligerswerk heeft KijkopWelzijn een aantal activiteiten bij NLdoet aangemeld. Wilt u op 11 of 12 maart een dagje meedoen? Ga dan naar www.nldoet.nl en meld u aan voor een van de onderstaande activiteiten.


Vrijdag 11 maart 2022


Ons clubhuis klaarmaken voor het nieuwe seizoen.

Hulp bij het voorbereiden van ons clubhuis voor een nieuw tennisseizoen, zoals opruimen, schoonmaken, allerhande kleine klusjes.

Tennisvereniging Barendrecht

Graaf Adolfstraat 4

8.30 – 13.00 uur


Schilderbeurt voor ons clubhuis.

Ons clubhuis is nodig toe aan een schilderbeurt (buitenkant) wie helpt ons deze klus te klaren?

Tennisvereniging Barendrecht

Graaf Adolfstraat 4

8.30 – 17.00 uur


Wie ruimt het meeste (zwerf)vuil op in Buitenoord?

Vrijwilligers en kinderen van CBS De Ark trekken gezamenlijk de wijk in om zoveel mogelijk (zwerf)vuil te verzamelen. Daarna is het tijd voor wat lekkers en een feestelijke bekendmaking welke groep het meeste vuil heeft opgehaald.

Locatie Klipper en Boeier Barendrecht

9.00 – 12.00 uur


Jongerencentrum heet buren welkom!

Welkom heten van onze nieuwe bewoners tegenover ons jongerencentrum BLOK0180. Met jongeren bakken we voor onze buren heerlijke cupcakes en gaan graag met hen in gesprek.

BLOK0180

Haarspitwei 9

17.00 – 20.00 uur


Bingo avond voor mantelzorgers in Barendrecht.

Met het organiseren van een bingo avond willen wij de mantelzorgers in Barendrecht een avondje ontspanning aanbieden, even de zorgen van alledag achter hen te laten. En de mogelijkheid om een leuke attentie mee naar huis te nemen.

Dienstencentrum

Windsingel 164

19.30 – 22.00 uur


Zaterdag 12 maart 2022


Een schone Buurtkamer voor iedereen!

Buurtkamer Vrijenburg is dé plek waar bewoners zelf activiteiten kunnen organiseren, van spelletjesmiddag tot schilderen, schaken etc. Alles ter bevordering van ontmoeting en contact. De buurtkamer is toe aan een grondige schoonmaakbeurt en het doen van kleine klusjes.

Buurtkamer Vrijenburg

Vrijenburglaan 61

10.00 – 12.30 uur


Kom een dagje helpen in onze gemeenschappelijke tuin!

Een dagje samenwerken aan het herstellen van de mozaiekbank en het planten van geraniums. Zodat we dan de hele zomer weer kunnen genieten van een gezellige tuin.

Complex Notenhof

10.00 – 14.00 uur


Voorjaarsschoonmaak & Samen aan de dis (poetsen & lunchen).

Voor de voorjaarsschoonmaak van het Dienstencentrum zijn we op zoek naar vrijwilligers die staan te popelen om hun handen uit de mouwen te steken. En daarna gezellig gezamenlijk lunchen met een aantal gasten.

Dienstencentrum

Windsingel 164

10.00 – 13.00 uur59 weergaven0 opmerkingen

Bình luận


bottom of page