OUDERENWERK

Hulp, ondersteuning en activiteiten voor ouderen in Barendrecht.

Het Ouderenwerk helpt ouderen in Barendrecht in allerlei vormen. U mag ons altijd bellen met vragen en wij doen ons best deze te beantwoorden. Indien nodig sturen wij u door naar de juiste partij. U kunt ook een persoonlijk gesprek aanvragen van een van onze Ouderenadviseurs. Wij hebben een groep vrijwilligers die Signalerend Huisbezoek aflegt, omdat zo te horen wat ouderen belangrijk vinden. Tot slot helpen wij u naar passend vrijwilligerswerk en organiseren wij regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten.

#17.png

Hulp en ondersteuning

Het Ouderenwerk biedt hulp en ondersteuning aan voor senioren in Barendrecht. Dit kan bijvoorbeeld door een fysiek of telefonisch gesprek. Klik op de knop hieronder om te zien waarbij wij u kunnen helpen of ondersteunen.

Activiteiten

Het Ouderenwerk organiseert activiteiten. Denk aan de maandelijkse themabijeenkomsten en wekelijkse activiteiten, veelal in dienstencentrum De Windsingel. Klik hieronder voor al onze activiteiten.

Vrijwilligerswerk

Veel senioren vullen (een deel van) hun vrije tijd door het doen van vrijwilligerswerk. In Barendrecht zijn veel organisaties die de inzet van vrijwilligers kunnen gebruiken. Klik op de knop hieronder om naar de digitale vrijwilligersvacaturebank te gaan.

tiago-muraro-pwMds57bapI-unsplash.jpg

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? Klik hier voor de digitale vrijwilligersvacaturebank!

Inschrijven voor nieuwsbrief?

Dankjewel!

#7.png

Relevante websites

Hieronder een aantal relevante websites voor senioren. Dit zijn landelijke, regionale en lokale organisaties die zich inzetten voor ouderen. Klik op de rode vakken om direct naar de websites te gaan.

Voor uitstapjes en vakanties

Voor culturele activiteiten

Voor speciale seniorenvakanties

Lokale ouderenbond (PCOB)

Lokale ouderenbond (KBO)

#18.png

Geheugensteunpunt BAR