OUDERENWERK

Hulp, ondersteuning en activiteiten voor ouderen in Barendrecht.

Het Ouderenwerk helpt ouderen in Barendrecht in allerlei vormen. U mag ons altijd bellen met vragen en wij doen ons best deze te beantwoorden. Indien nodig kunnen wij u doorsturen naar de juiste partij. U kunt ook een persoonlijk gesprek aanvragen van een van onze Ouderenadviseurs. Ook hebben wij een groep vrijwilligers die Signalerend Huisbezoek aflegt, omdat zo te horen wat ouderen belangrijk vinden. Tot slot kunnen wij u ook helpen naar passend vrijwilligerswerk en organiseren wij leuke activiteiten en themabijeenkomsten.

Hulp en ondersteuning

Het Ouderenwerk biedt hulp en ondersteuning aan voor senioren in Barendrecht. Dit kan bijvoorbeeld door een fysiek of telefonisch gesprek. Klik op de knop hieronder om te zien waarbij wij u kunnen helpen of ondersteunen.

Activiteiten

Het Ouderenwerk organiseert activiteiten. Dit zijn bijvoorbeeld de maandelijkse themabijeenkomsten. Maar ook de wekelijkse activiteiten, veelal in dienstencentrum De Windsingel, zijn speciaal voor senioren. Klik hieronder voor al onze activiteiten.

Vrijwilligerswerk

Veel senioren vullen (een deel van) hun vrije tijd door het doen van vrijwilligerswerk. Ook in Barendrecht zijn veel organisaties die de inzet van vrijwilligers kunnen gebruiken. Klik op de knop hieronder om naar de digitale vrijwilligersvacaturebank te gaan.

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? Klik hier voor de digitale vrijwilligersvacaturebank!

Inschrijven voor nieuwsbrief?

Relevante websites

Hieronder een aantal relevante websites voor senioren. Dit zijn zowel landelijke, regionale als lokale organisaties die zich inzetten voor ouderen. Klik op de rode vakken om direct naar de websites te gaan.

Voor uitstapjes en vakanties

Voor culturele activiteiten

Voor speciale seniorenvakanties

Lokale ouderenbond (PCOB)

Lokale ouderenbond (KBO)

Geheugensteunpunt BAR

© 2020 KijkopWelzijn
 

  • w-facebook
  • Twitter Clean

SOCIAL MEDIA

Binnenlandse Baan 30

Barendrecht, 2991 EA

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m donderdag

9.00 tot 15.00 uur

Vrijdag

9.00 tot 12.00 uur

ADRES

CONTACTGEGEVENS