top of page

WIJK- & VRIJWILLIGERSWERK

Voor alle buurtbewoners en vrijwilligers in de gemeente Barendrecht.
#33.png
joshua-ness--bEZ_OfWu3Y-unsplash.jpg

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? Klik hier voor de online vrijwilligersvacaturebank!

Openstaande vacatures

Als sociaal makelaars helpen wij bewoners om activiteiten te organiseren in de buurt. Wij bieden ondersteuning bij het vinden van oplossingen voor gesignaleerde problemen, of wij brengen u in contact met organisaties die u verder kunnen helpen. Onze ondersteuning is tijdelijk, totdat u als bewoner(s) zelf verder kunt.

Wilt u vrijwilligerswerk gaan doen, dan bent u bij ons van harte welkom. Wij geven u graag advies en/of tips voor het vinden van passend vrijwilligerswerk. U kunt ook een kijkje nemen op onze vacaturebank en reageren op een divers aanbod van vacatures bij verschillende organisaties. Via de vacaturebank kunt u direct solliciteren bij de betreffende organisatie. Wij helpen bij het vinden van de passende vrijwilligersvacature, bij ons of bij een andere organisatie. 

Lief & Leedstraat

Een Lief & Leedstraat is een straat waar buren naar elkaar omkijken en aandacht geven aan degenen die dat nodig hebben. Hiervoor wordt een klein budget beschikbaar gesteld per straat om iets van te regelen. Wilt u meer informatie, stuur dan een e-mail naar liefenleed@kijkopwelzijn.nl

Bekijk nu alle Lief & Leedstraten in Nederland hier!

logo L&L transparant.png

Buddy Bios

Theater het Kruispunt en KijkopWelzijn nemen alle drempels weg voor inwoners van Barendrecht voor wie het, om welke reden dan ook, niet vanzelfsprekend is om een filmpje te pakken. Onder de naam Buddy Bios beleeft een bezoeker samen met een vrijwilliger een filmavond in Theater het Kruispunt.

Buurtkamer Vrijenburg

In de Buurtkamer aan de Vrijenburglaan 61 in Barendrecht is nog ruimte voor nieuwe activiteiten, zowel overdag, in het weekend als in de avond. Denk hierbij aan creatieve activiteiten en spelactiviteiten die u graag met een groep bewoners wilt doen maar waar u zelf de ruimte niet voor heeft. Ook het bij elkaar komen van een groep bewoners met een gedeelde interesse onder het genot van een kopje koffie behoort tot de mogelijkheden. Vindt u het leuk om als vrijwilliger een activiteit in de Buurtkamer te organiseren? Neem contact op via wenv@kijkopwelzijn.nl. U kunt ook bellen naar 0180 691 800 en vragen naar Ciska de Paauw of Esther Naaijen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

#3.png

Eenzaamheid

Samen met heel veel andere organisaties zetten wij ons in tegen eenzaamheid. Voelt u zich weleens eenzaam? Of wilt u als bewoner of organisatie iets doen tegen eenzaamheid? Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Activiteiten in je eigen buurt 

Zelf iets organiseren voor uw straat, buurt of wijk? Klik hieronder voor meer informatie. Wij denken graag mee, brengen u in contact met de juiste personen en helpen eventueel met een kleine, financiële bijdrage.

#5.png
#30.png

Kom Erbij Club 

 

Bij de Kom Erbij Club in Aksent, zijn nog wat plekken over. Kom je erbij?

Bij de Kom Erbij Club ontmoet je elkaar wekelijks om gezellig met elkaar een kopje koffie/thee te drinken, een praatje te maken, een creatieve activiteit en een spelletje te doen. En om gezamenlijk te genieten van een heerlijke lunch. De Kom Erbij Club is voor iedereen vanaf 55 jaar. De Kom Erbij Club in Aksent is iedere woensdag van 10:00 tot 13:30 uur aan de Bachlaan 12 in Barendrecht. De eigen bijdrage is €4,00 per keer. Voor meer informatie neemt u contact op met het mailadres of telefoonnummer linksboven op deze pagina.

bottom of page