WIJK- & VRIJWILLIGERSWERK

Voor alle buurtbewoners en vrijwilligers in de gemeente Barendrecht.
joshua-ness--bEZ_OfWu3Y-unsplash.jpg

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? Klik hier voor de online vrijwilligersvacaturebank!

Als sociaal makelaars helpen wij bewoners om activiteiten te organiseren in de buurt. Wij bieden ondersteuning bij het vinden van oplossingen voor gesignaleerde problemen, of wij brengen u in contact met organisaties die u verder kunnen helpen. Onze ondersteuning is tijdelijk, totdat u als bewoner(s) zelf verder kunt.

Wilt u vrijwilligerswerk gaan doen, dan bent u bij ons van harte welkom. Wij geven u graag advies en/of tips voor het vinden van passend vrijwilligerswerk. U kunt ook een kijkje nemen op onze vacaturebank en reageren op een divers aanbod van vacatures bij verschillende organisaties. Via de vacaturebank kunt u direct solliciteren bij de betreffende organisatie. Wij helpen bij het vinden van de passende vrijwilligersvacature, bij ons of bij een andere organisatie. 

Lief & Leedstraat

Een Lief & Leedstraat is een straat waar buren naar elkaar omkijken en aandacht geven aan degene die dat nodig hebben. Hiervoor wordt een klein budget beschikbaar gesteld per straat om iets van te regelen. Meer informatie? Klik op de onderstaande knop en neem contact met ons op!

logo L&L transparant.png

Buurtkamer Vrijenburg

Wij organiseren diverse activiteiten in buurtkamer Vrijenburg in CBS De Vrijenburg. Momenteel gaan deze activiteiten vanwege COVID-19 niet door.

#5.png

Computerspreekuur

Elke woensdag van 10.00 tot 12.30 uur is het computerspreekuur in de Bibliotheek AanZet in Het Kruispunt. Vrijwilligers helpen met vragen over computer, smartphone en tablet. De kosten voor deze hulp zijn € 0,50 per half uur. Momenteel gaat deze activiteit vanwege COVID-19 niet door.

Openstaande vacatures

#30.png

Eenzaamheid

Samen met heel veel andere organisaties zetten wij ons in tegen eenzaamheid. Voelt u zich wel eens eenzaam? Of wilt u als bewoner of organisatie iets doen tegen eenzaamheid? Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Activiteiten in je eigen buurt 

Zelf iets organiseren voor uw straat, buurt of wijk? Klik hieronder voor meer informatie. Wij denken graag mee, brengen u in contact met de juiste personen en helpen eventueel met een kleine, financiële bijdrage.

#18.png

Drukwerk Barendrecht

Sinds 2020 is er een samenwerking tussen KijkopWelzijn en De Bondt grafimedia communicatie. Op zoek naar een maatschappelijke partij voor uw kopiewerk of repro opdracht? Alle bedrijven, organisaties en verenigingen kunnen terecht bij Drukwerk Barendrecht. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Logo De Bondt.jpg
#3.png

Barendrechts Beste

Heb je een idee voor het organiseren van een mooie sociale activiteit? Of organiseer je die al en wil je die verder uitbreiden? Vul dan het aanmeldformulier van Barendrechts Beste in en stuur het naar wenv@kijkopwelzijn.nl