top of page

JEUGD- EN JONGERENWERK

Jeugd- en Jongerenwerk organiseert activiteiten voor jongeren van 10 tot 25 jaar
#11.png

Ieder kind heeft het recht om veilig op te groeien en zijn of haar talenten te ontwikkelen. Het Jeugd- en Jongerenwerk draagt hieraan bij met verschillende activiteiten. Wij willen dat alle jongeren gezond en veilig opgroeien, deel kunnen nemen aan de samenleving, niet opgroeien in eenzaamheid of armoede, de mogelijkheid krijgen om talenten te ontwikkelen, sociaal weerbaar zijn en een gezonde educatie krijgen. Kijk op www.jongerenwerkbarendrecht.nl voor een compleet overzicht van wat wij doen en wie wij zijn.

BLOK0180

BLOK0180 is de plek voor jongeren van 12 tot 25 jaar in Barendrecht. Wij organiseren hier regelmatig activiteiten voor de jeugd. Denk aan feesten op vrijdagavond, gametoernooien, sportactiviteiten en reguliere inloop. Kom gerust een keertje binnen op dinsdag, woensdag of vrijdag tussen 14.00 en 17.00 uur. Onze jongerenwerkers zijn altijd aanwezig en maken graag tijd voor je vrij. 

Coaching

Heb je moeite met zaken als financiën, school of werk? Of zit je niet lekker in je vel en kom je daar zelf even niet uit? Wij staan altijd klaar om naar je verhaal te luisteren en bedenken, samen met jou, een oplossing. Coaching is voor iedereen van 12 tot 25 jaar en geheel gratis. Afhankelijk van je hulpvraag duurt het traject ongeveer 3 tot 6 maanden. En alle vragen worden in jouw belang behandeld, dus blijven tussen ons.

Hulp bij ideeën

Heb jij een tof idee en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Denk bijvoorbeeld aan het vinden van een locatie, het schrijven van een plan of het zoeken naar de juiste contacten. Wij helpen je graag! Met een groot jongerencentrum en uitgebreid netwerk kunnen wij je ongetwijfeld helpen je ideeën te realiseren! 

thumbnail.jpg

Benieuwd naar al onze activiteiten? Klik dan op de onderstaande knop voor een actueel overzicht!

#10.png
bottom of page