BUURTSPORTCOACH

Sport- en beweegactiviteiten voor iedereen in Barendrecht
#14.png
david-vilches-dmefLgEYM_k-unsplash.jpg

Aanvraag doen of meer informatie over het Lokaal Sportakkoord? Klik dan op de knop hieronder.

De Buurtsportcoach versterkt het sport- en beweegaanbod in Barendrecht. Dit doen wij samen met andere organisaties. Denk aan samenwerking met zorg, onderwijs en kinderopvang. Wij organiseren bijvoorbeeld sportactiviteiten op schoolpleinen en in sporthallen. Wij denken mee bij nieuwe sportgroepen voor senioren. 

Voor inwoners

Heeft u zelf behoefte aan meer beweging? Neem dan contact op met de Buurtsportcoach via bovenstaand telefoonnummer of per e-mail. Wij organiseren activiteiten voor iedereen van 0 tot 100 jaar. Denk aan Sport & Spel in de wijken, wandelingen voor senioren of beweeggroepen voor kwetsbaren. Is er momenteel geen passende activiteit? Wellicht dat we samen iets kunnen verzinnen.

Voor professionals

De Buurtsportcoach is actief deelnemer en regisseur van het Lokaal Sportakkoord. Hier kunnen verenigingen plannen indienen om een (financiële) startbijdrage te krijgen om een idee te realiseren. Tevens zijn wij ook deelnemer in de Sportraad en betrokken bij het Sportgala. Heeft u een vraag op het gebied van sport? Dat kan zijn namens een inwoner die u begeleidt, een vereniging die u vertegenwoordigt of een organisatie die iets met sport wilt doen. Neem dan contact op via bovenstaand telefoonnummer of per e-mail.

EHBO in Barendrecht

De gemeente Barendrecht en wij vinden het belangrijk dat Barendrecht een groot bereik heeft van hulpverleners. In samenwerking met o.a. EHBO-vereniging Barendrecht en BHV Nieswaag, organiseren wij cursusaanbod op maat. Het cursusaanbod is beschikbaar voor inwoners welke als vrijwilliger actief zijn in Barendrecht, bijvoorbeeld bij een verenging of organisatie. Maar ook is het aanbod aan te vragen door bewonersverenigingen of initiatieven uit de wijk. Meer informatie? Klik op de knop hieronder en stuur ons een e-mail!

Wekelijkse activiteiten

De Buurtsportcoach organiseert veel wekelijkse activiteiten voor verschillende doelgroepen. Kijk hieronder voor een actueel overzicht van deze activiteiten. 

Dinsdag

Body & Mind

Body & Mind

Sport & Spel

Woensdag

Sport & Spel

Donderdag

Body & Mind

Vrijdag

Samen in Beweging

Sport  & Spel

Voetbal Cruyffcourt

Locatie..

De Waterpoort

DC De Windsingel

Basisschool de Ark

CBS Vrijenburg

 

DC De Windsingel

BLOK0180

Zeppelin

BLOK0180

Tijden..

9.30 tot 10.30 uur

14.00 tot 15.30 uur

15.30 tot 16.30 uur

14.00 tot 15.00 uur

 

9.30 tot 10.30 uur

10.00 tot 11.30 uur

15.15 tot 16.15 uur

15.30 tot 16.30 uur

Voor..

Senioren - start spoedig!

Senioren

Kinderen

Kinderen

Senioren

Senioren

Kinderen

Kinderen
 

#15.png