BUURTSPORTCOACH

Sport- en beweegactiviteiten voor iedereen in Barendrecht
#14.png
david-vilches-dmefLgEYM_k-unsplash.jpg

Benieuwd naar al onze activiteiten? Klik dan op de onderstaande knop voor een actueel overzicht!

De Buurtsportcoach versterkt het sport- en beweegaanbod in Barendrecht. Dit doen wij samen met andere organisaties. Denk aan samenwerking met zorg, onderwijs en kinderopvang. Wij organiseren bijvoorbeeld sportactiviteiten op schoolpleinen en in sporthallen. Wij denken mee bij nieuwe sportgroepen voor senioren. 

Voor inwoners

Heeft u zelf behoefte aan meer beweging? Neem dan contact op met de Buurtsportcoach via bovenstaand telefoonnummer of per e-mail. Wij organiseren activiteiten voor iedereen van 0 tot 100 jaar. Denk aan Sport & Spel in de wijken, wandelingen voor senioren of beweeggroepen voor kwetsbaren. Is er momenteel geen passende activiteit? Wellicht dat we samen iets kunnen verzinnen.

Voor professionals

De Buurtsportcoach is actief deelnemer en regisseur van het Lokaal Sportakkoord. Hier kunnen verenigingen plannen indienen om een (financiële) startbijdrage te krijgen om een idee te realiseren. Tevens zijn wij ook deelnemer in de Sportraad en betrokken bij het Sportgala. Heeft u een vraag op het gebied van sport? Dat kan zijn namens een inwoner die u begeleidt, een vereniging die u vertegenwoordigt of een organisatie die iets met sport wilt doen. Neem dan contact op via bovenstaand telefoonnummer of per e-mail.

Aanvraag doen of meer informatie over het Lokaal Sportakkoord? Klik dan op de knop hieronder.

#15.png