top of page

BUURTSPORTCOACH

Sport- en beweegactiviteiten voor iedereen in Barendrecht
#14.png

De Buurtsportcoach versterkt het sport- en beweegaanbod in Barendrecht. Dit doen wij samen met andere organisaties. Denk aan samenwerking met zorg, onderwijs en kinderopvang. Wij organiseren bijvoorbeeld sportactiviteiten op schoolpleinen en in sporthallen. Wij denken mee bij nieuwe sportgroepen voor senioren. 

Voor inwoners

Heeft u zelf behoefte aan meer beweging? Neem dan contact op met de Buurtsportcoach via bovenstaand telefoonnummer of per e-mail. Wij organiseren activiteiten voor iedereen van 0 tot 100 jaar. Denk aan Sport & Spel in de wijken, wandelingen voor senioren of beweeggroepen voor kwetsbaren. Is er momenteel geen passende activiteit? Wellicht dat we samen iets kunnen verzinnen.

Voor professionals

De Buurtsportcoach is actief deelnemer en regisseur van het Lokaal Sportakkoord. Hier kunnen verenigingen plannen indienen om een (financiële) startbijdrage te krijgen om een idee te realiseren. Tevens zijn wij deelnemer in de Sportraad en betrokken bij het Sportgala. Heeft u een vraag op het gebied van sport? Dat kan zijn namens een inwoner die u begeleidt, een vereniging die u vertegenwoordigt of een organisatie die iets met sport wil doen. Neem dan contact op via bovenstaand telefoonnummer of per e-mail.

Wekelijkse activiteiten

De Buurtsportcoach organiseert veel wekelijkse activiteiten voor verschillende doelgroepen. Kijk hieronder voor een actueel overzicht van deze activiteiten. 

Dinsdag

Body & Mind

Body & Mind

Body & Mind

YogaFit

Woensdag

Sport en Spel

Donderdag

Body & Mind

YogaFit

Fietsclub

Sport en spel

Walking Basketball

Vrijdag

Samen in Beweging

Walking Football

Zaalvoetbal

Locatie..

De Waterpoort

De Waterpoort 

Sociaal Hart

BLOK0180

tegenover OBS de Driehoek

 

Sociaal Hart

BLOK0180

BLOK0180

basketbalveld bij
CBS de Ark

Sporthal de Driesprong

BLOK0180

VV Smitshoek

de Riederpoort

Tijden..

9.30 tot 10.30 uur

11:00 tot 12:00 uur

14.00 tot 15.00 uur

10:30 tot 11:30 uur

 

15:00 tot 16:00 uur

 

9.30 tot 10.30 uur

9.30 tot 10.30 uur

11:00 tot 12:30 uur

15:30 tot 16:30 uur

15:30 tot 17:00 uur

10:00 tot 11:00 uur

10.00 tot 11.30 uur

20:15 tot 21:30 uur

Voor..

Senioren

Senioren

Senioren

Senioren

 

Kinderen

Senioren

Senioren

Senioren

Kinderen

Volwassenen

Senioren

Senioren

Jongeren
 

david-vilches-dmefLgEYM_k-unsplash.jpg

Aanvraag doen of meer informatie over het Lokaal Sportakkoord? Klik dan op de knop hieronder.

Weten waar u staat op fysiek gebied? Test het binnen 15 minuten!

Een handicap hoeft geen belemmering te zijn om te sporten of te bewegen! Uniek Sporten helpt om een geschikt aanbod te vinden. Gebruik de tool hieronder om iets te vinden wat bij jou past.

EHBO in Barendrecht

De gemeente Barendrecht en wij vinden het belangrijk dat Barendrecht een groot bereik heeft van hulpverleners. In samenwerking met o.a. EHBO-vereniging Barendrecht en BHV Nieswaag, organiseren wij cursusaanbod op maat. Het cursusaanbod is beschikbaar voor inwoners welke als vrijwilliger actief zijn in Barendrecht, bijvoorbeeld bij een vereniging of organisatie. Maar ook is het aanbod aan te vragen door bewonersverenigingen of initiatieven uit de wijk. Meer informatie? Klik op de knop hieronder en stuur ons een e-mail!

Programma Samen in Beweging jan - jun 2024 (2)_page-0001.jpg
bottom of page