Sluiten ×

Het project Buurtsportcoach is in 2013 gestart. De Buurtsportcoach heeft als doelstelling het sport- en beweegaanbod in Barendrecht te versterken, te verbreden en meer toegankelijk te maken voor alle bewoners van Barendrecht, met speciale aandacht voor de kwetsbaren in de samenleving.


De Buurtsportcoaches doen dit niet alleen. Juist in samenwerking met de huidige sport- en beweegaanbieders en de diverse partners binnen, onder andere, de sectoren welzijn, zorg, onderwijs en opvang wordt vraag en aanbod met elkaar verbonden en uitgebreid.

 

Samenwerking

De Buurtsportcoaches werken samen met vele Barendrechtse partners en er zijn dan ook al vele mooie initiatieven gerealiseerd. Mocht u als bedrijf, school, vereniging of individu nog een vraag of wens hebben waarbij de Buurtsportcoach een rol zou kunnen spelen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Wijkteam

De Buurtsportcoach is ook een vaste partner binnen de Wijkteams (Wijkteam Jeugd en het Sociale Wijkteam), om de koppeling te maken tussen zorg en ondersteuning en sport.

 

Aanspreekpunten

 Het team Buurtsportcoaches is actief in heel Barendrecht. Binnen het team zijn de coaches verdeeld over de diverse wijken van Barendrecht. Zo is de Buurtsportcoaches Wouter van der Pas aanspreekpunt voor de wijken in Barendrecht Centrum. En de Buurtsportcoaches Bram Franken en Cindy Smith zijn dit voor Carnisselande.

 

Onder Barendrecht Centrum vallen de wijken: Nieuweland, Bijdorp, Dorpzicht, Centrum West, Noord, Binnenland, Paddewei, Molenvliet, Vrouwenpolder, Lagewei, Terleede, Buitenoord, Oranjewijk, Centrum en Centrum Oost. 

Onder Carnisselande vallen de wijken: Havenkwartier, Meerwede, Vrijenburg, Vrijheidsakker, Smitshoek, Riederhoek en Gaatkensoog.

 

Kijkt u ook eens op de site van de Buurtsportcoach Barendrecht of volg ons via Facebook Buurtsportcoach Barendrecht  en Twitter @BSCBarendrecht Natuurlijk zijn wij ook gewoon bereikbaar per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Barendrecht Sport

barendrechtsport klein

De buurtsportcoach heeft sinds de start een stevig en vooral ook breed netwerk opgebouwd met vele verschillende partners. Om dit netwerk nog beter te kunnen bedienen, is er Barendrecht Sport!

 

Barendrecht Sport! is hét informatie en adviespunt in de gehele gemeente Barendrecht. Barendrecht Sport! biedt inwoners, de lokale maatschappelijke organisaties, bedrijven en de lokale aanbieders van sport- en beweegactiviteiten, vraaggerichte ondersteuning op het gebied van sport en bewegen. partijen gericht op sport en bewegen. Barendrecht Sport! helpt inwoners met het vinden van een passend beweegaanbod of adviseert organisaties en verenigingen bij hun vraagstukken.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar www.barendrechtsport.nl

 

Logo Buurtsportcoach Barendrecht

Contactgegevens
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok