top of page

BUURTSPORTCOACH

Sport- en beweegactiviteiten voor iedereen in Barendrecht
#14.png

De Buurtsportcoach versterkt het sport- en beweegaanbod in Barendrecht. Dit doen wij samen met andere organisaties. Denk aan samenwerking met zorg, onderwijs en kinderopvang. Wij organiseren bijvoorbeeld sportactiviteiten op schoolpleinen en in sporthallen. Wij denken mee bij nieuwe sportgroepen voor senioren. 

Voor inwoners

Heeft u zelf behoefte aan meer beweging? Neem dan contact op met de Buurtsportcoach via bovenstaand telefoonnummer of per e-mail. Wij organiseren activiteiten voor iedereen van 0 tot 100 jaar. Denk aan Sport & Spel in de wijken, wandelingen voor senioren of beweeggroepen voor kwetsbaren. Is er momenteel geen passende activiteit? Wellicht dat we samen iets kunnen verzinnen.

Voor professionals

De Buurtsportcoach is actief deelnemer en regisseur van het Lokaal Sportakkoord. Hier kunnen verenigingen plannen indienen om een (financiële) startbijdrage te krijgen om een idee te realiseren. Tevens zijn wij deelnemer in de Sportraad en betrokken bij het Sportgala. Heeft u een vraag op het gebied van sport? Dat kan zijn namens een inwoner die u begeleidt, een vereniging die u vertegenwoordigt of een organisatie die iets met sport wil doen. Neem dan contact op via bovenstaand telefoonnummer of per e-mail.

Wekelijkse activiteiten

De Buurtsportcoach organiseert veel wekelijkse activiteiten voor verschillende doelgroepen. Kijk hieronder voor een actueel overzicht van deze activiteiten. 

Dinsdag

Body & Mind

Body & Mind

Sport & Spel

Woensdag

YogaFit

Sport & Spel

Donderdag

Body & Mind

YogaFit

Fietsclub

Pauzesport

Pauzesport

Sport & Spel

Vrijdag

Samen in Beweging

Walking Football

Voetbal Cruyffcourt

Locatie..

De Waterpoort

DC De Windsingel

Sporthal Riederpoort

De Waterpoort

CBS Vrijenburg

 

DC De Windsingel

BLOK0180

BLOK0180

Cruyff Court

Cruyff Court

Sporthal Kruidentuin

BLOK0180

VV Smitshoek

BLOK0180

Tijden..

9.30 tot 10.30 uur

14.00 tot 15.30 uur

14.30 tot 15.30 uur

10.30 tot 11.30 uur

14.30 tot 15.30 uur

 

9.30 tot 10.30 uur

9.30 tot 10.30 uur

Vanaf 10.30 uur

10.30 tot 11.00 uur

12.30 tot 13.00 uur

15.00 tot 16.00 uur

10.00 tot 11.30 uur

12.00 tot 13.00 uur

15.30 tot 16.30 uur

Voor..

Senioren

Senioren

Kinderen

Senioren

Kinderen

Senioren

Senioren

Senioren

Kinderen

Kinderen

Kinderen

Senioren

Senioren

Kinderen
 

david-vilches-dmefLgEYM_k-unsplash.jpg

Aanvraag doen of meer informatie over het Lokaal Sportakkoord? Klik dan op de knop hieronder.

Een handicap hoeft geen belemmering te zijn om te sporten of te bewegen! Uniek Sporten helpt om een geschikt aanbod te vinden. Gebruik de tool hieronder om iets te vinden wat bij jou past.

EHBO in Barendrecht

De gemeente Barendrecht en wij vinden het belangrijk dat Barendrecht een groot bereik heeft van hulpverleners. In samenwerking met o.a. EHBO-vereniging Barendrecht en BHV Nieswaag, organiseren wij cursusaanbod op maat. Het cursusaanbod is beschikbaar voor inwoners welke als vrijwilliger actief zijn in Barendrecht, bijvoorbeeld bij een vereniging of organisatie. Maar ook is het aanbod aan te vragen door bewonersverenigingen of initiatieven uit de wijk. Meer informatie? Klik op de knop hieronder en stuur ons een e-mail!

#15.png

Samen in beweging 55+

Bekijk het volledige programma hieronder.

Programma Samen in Beweging 2023.png
bottom of page