Buddy Bios

Met wie pak jij een filmpje?
#2.png
BB_DEF_POPCORN_JPEG.jpg

Buddy Bios
Wil jij graag een filmpje pakken, maar is dat om wat voor reden niet mogelijk? Bijvoorbeeld omdat je een beperkt sociaal netwerk hebt, niemand kent die met je mee zou willen gaan of omdat je de financiële middelen niet hebt? Theater het Kruispunt en KijkopWelzijn nemen al dit soort drempels voor je weg.
Hoe? Door je de mogelijkheid te bieden om gekoppeld te worden aan een buddy, iemand waarmee je samen én kosteloos van een film bij Theater het Kruispunt kunt genieten.
 Meld je aan via de knoppen hieronder.

Over Buddy Bios
Theater het Kruispunt en KijkopWelzijn nemen alle drempels weg voor inwoners van Barendrecht, voor wie het, voor wat voor reden dan ook, niet vanzelfsprekend is om een filmpje te pakken. Samen met een vrijwilliger beleven zij een avondje film in Theater het Kruispunt. Theater het Kruispunt en KijkopWelzijn zijn ervan overtuigd dat cultuur verrijkend is en kan bijdragen om de onderlinge samenhang te bevorderen. Zij zetten de kracht van vrijwilligers in om er voor te zorgen dat niemand ‘buiten de boot valt’ en iedereen zich verbonden voelt met de regio en de culturele ontmoetingsplaatsen en uitgedaagd worden om deel te nemen aan de activiteiten die daarbij horen.

 

Meld je hieronder aan als buddy of deelnemer.

Theater het Kruispunt

De Buddy Bios wordt georganiseerd in samenwerking met Theater het Kruispunt. De missie van Theater het Kruispunt is om alle inwoners uit Barendrecht in aanraking te laten komen met kunst, cultuur en kennis en hierdoor vooral met elkaar. Kijk voor meer informatie op de website www.theaterhetkruispunt.nl

logo kruispunt.png

Na de aanmelding ontvang je een bevestiging van een van onze medewerkers. De buddies worden hierna gekoppeld aan de deelnemers, die hen meeneemt naar een van de films. Op 8 februari 2022 organiseren wij een startbijeenkomst waarvoor alle Bios Buddies, na bevestiging van aanmelding, een uitnodiging ontvangen. Deze bijeenkomst staat in het teken van kennismaking, een workshop en een bezoek aan de film die op deze avond in Theater Het Kruispunt te zien is op het witte doek.