top of page

Buddy Bios

Met wie pak jij een filmpje?
#2.png
BB_DEF_POPCORN_JPEG.jpg

Buddy Bios
Wil jij graag een filmpje pakken, maar is dat om welke reden dan ook niet mogelijk? Bijvoorbeeld omdat je een beperkt sociaal netwerk hebt, niemand kent die met je mee zou willen gaan of omdat je de financiële middelen niet hebt? Theater het Kruispunt en KijkopWelzijn nemen al dit soort drempels voor je weg. Hoe? Door je de mogelijkheid te bieden om gekoppeld te worden aan een buddy, iemand met wie je samen én kosteloos van een film bij Theater het Kruispunt kunt genieten.
 

Aanmelden

Wil je je aanmelden als deelnemer aan de Buddy Bios, stuur ons dan een mail onder vermelding van Buddy Bios of bel naar 0180 691 800. Na de aanmelding ontvang je een bevestiging van een van onze medewerkers. Daarna word je gekoppeld aan een buddy, die je meeneemt naar een van de films.

Over Buddy Bios
Theater het Kruispunt en KijkopWelzijn nemen alle drempels weg voor inwoners van Barendrecht, voor wie het, om welke reden dan ook, niet vanzelfsprekend is om een filmpje te pakken. Samen met een vrijwilliger beleven zij een avondje film in Het Kruispunt. Theater het Kruispunt en KijkopWelzijn zijn ervan overtuigd dat cultuur verrijkend is en kan bijdragen om de onderlinge samenhang te bevorderen. Zij zetten de kracht van vrijwilligers in om ervoor te zorgen dat niemand ‘buiten de boot valt’ en iedereen zich verbonden voelt met de regio en de culturele ontmoetingsplaatsen en uitgedaagd wordt om deel te nemen aan de activiteiten die daarbij horen.

Theater het Kruispunt

De Buddy Bios wordt georganiseerd in samenwerking met Theater het Kruispunt. De missie van Theater het Kruispunt is om alle inwoners uit Barendrecht in aanraking te laten komen met kunst, cultuur en kennis en hierdoor vooral met elkaar. Kijk voor meer informatie op de website www.theaterhetkruispunt.nl

logo kruispunt.png
bottom of page