top of page

VRAAGWIJZER

Hulp bij vragen over bijvoorbeeld zorg, wonen, welzijn en inkomen
#5.png

Heeft u vragen over zorg, wonen, welzijn, inkomen of een ander onderwerp? Vraag het de Vraagwijzer. De consulenten bij de Vraagwijzer denken met u mee en helpen bij het vinden van een oplossing. Het kan zijn dat u hulp kunt gebruiken bij een brief die u niet begrijpt, het uitzoeken van verschillende regelingen of om in contact te komen met een bepaalde organisatie. De Vraagwijzer is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag. Ook zijn er meerdere inloopspreekuren, verdeeld over heel Barendrecht. U kunt tevens een afspraak maken op ons kantoor. Bel hiervoor ook naar het bovenstaande telefoonnummer. 

Inloopspreekuren

Heeft u een korte vraag over een formulier, een regeling of wilt u ergens meer informatie over? Kom dan langs tijdens een van de spreekuren. De professional doet haar best u zo snel mogelijk verder te helpen. Indien de vraag toch wat langer duurt, kan het zijn dat we een vervolgafspraak maken. Onze ondersteuning is gratis en u kunt zonder afspraak binnenlopen.

Bibliotheek 't Plein

Middeldijkerplein 248

Iedere maandag van 13:00 tot 15:00 uur

Bibliotheek 't Plein

Middeldijkerplein 248

Iedere dinsdag van 13.00 tot 15.00 uur

roman-kraft-_Zua2hyvTBk-unsplash.jpg

Contact met de Vraagwijzerconsulenten? Klik op de knop hieronder en stuur een e-mail. We proberen zo spoedig mogelijk te reageren. 

#4.png

Bibliotheek Het Kruispunt

Middenbaan 111

Iedere woensdag van 10.00 tot 12.00 uur

Kantoor Wijkteams

Kruidentuin 8a

Iedere donderdag van 14.00 tot 16.00 uur

Maatje Thuisadministratie en Maatje Schuldhulp

Heeft u moeite om uw administratie op orde te krijgen of te houden? Of heeft u schulden, waarbij u het overzicht kwijt bent? KijkopWelzijn heeft twee vrijwilligersgroepen die ondersteunen in deze gevallen. Neem contact op via bovenstaand telefoonnummer of e-mailadres. Tijdens een intakegesprek bespreken we graag de mogelijkheden om te kijken of vrijwilligers kunnen helpen in uw situatie.

bottom of page