VRAAGWIJZER

Hulp bij vragen over bijvoorbeeld zorg, wonen, welzijn en inkomen
#5.png
roman-kraft-_Zua2hyvTBk-unsplash.jpg

Afspraak maken met de Vraagwijzer? Klik op de knop hieronder!

Heeft u vragen over zorg, wonen, welzijn, inkomen of een ander onderwerp? Vraag het Vraagwijzer. De consulenten bij Vraagwijzer denken met u mee en helpen bij het vinden van een oplossing.  Het kan zijn dat u hulp kunt gebruiken bij een brief die u niet begrijpt, het uitzoeken van verschillende regelingen of om in contact te komen met een bepaalde organisatie. De Vraagwijzer is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag. Ook zjin er meerdere inloopspreekuren, verdeeld over heel Barendrecht. U kunt ook een afspraak maken op ons kantoor. Bel hiervoor ook naar het bovenstaande telefoonnummer. 

Inloopspreekuren

Heeft u een korte vraag over een formulier, een regeling of wilt u ergens meer informatie over? Kom dan langs tijdens een van de spreekuren. De professional doet haar best u zo snel mogelijk verder te helpen. Indien de vraag toch wat langer duurt, kan het zijn dat we een vervolgafspraak maken. Onze ondersteuning is gratis en u kunt zonder afspraak binnenlopen.

Buurtkamer Vrijenburg

Vrijenburglaan 61

Iedere maandag van 10.00 tot 12.00 uur

Bibliotheek 't Plein

Middeldijkerplein 248

Iedere dinsdag van 13.00 tot 15.00 uur

#4.png

Dienstencentrum

Windsingel 166

Iedere woensdag van 13.00 tot 15.00 uur

Kantoor Wijkteams

Kruidentuin 8a

Iedere donderdag van 14.00 tot 16.00 uur

Maatje Thuisadministratie en Maatje Schuldhulp

Heeft u moeite om uw administratie op orde te krijgen of te houden? Of heeft u schulden, waarbij u het overzicht kwijt bent? KijkopWelzijn heeft twee vrijwilligersgroepen die ondersteunen in deze gevallen. Neem contact op via bovenstaand telefoonnummer of e-mailadres. Tijdens een intakegesprek bespreken we graag de mogelijkheden om te kijken of vrijwilligers kunnen helpen in uw situatie.