top of page

Nieuw lid van de Raad van Toezicht van KijkopWelzijn, Nico Bults, stelt zich voor


KijkopWelzijn heeft een nieuw lid van de Raad van Toezicht: Nico Bults. Nico vervangt een huidig lid van de Raad van Toezicht vanwege het verstrijken van zijn zittingstermijnen. Barendrechters die de politiek de afgelopen jaren hebben gevolgd, herkennen hem wellicht als wethouder van D66.

Na een carrière in de offshore sector, bij de Immigratiedienst en Justitie werd hij wethouder Financiële zaken. "Ik had toen twee droombanen: directeur van Schiphol en wethouder in mijn eigen gemeente. Schiphol is er niet van gekomen, maar veel mooier dan wethouder zijn voor je eigen gemeente, wordt het niet zo snel. Ik heb mijn tijd kunnen inzetten om goede dingen voor mijn eigen dorp te realiseren."

 

Nico’s ambitie en inzet voor een gezonde gemeente waren en zijn nog steeds duidelijk. Hij ziet welzijnswerk als een essentiële pijler en blijft zich inzetten voor de gemeenschap. Zijn ervaring en netwerk maken hem een waardevolle aanvulling voor de stichting.

 

"Dat het geen gemakkelijke taak is, dat wist ik al. Ook al was het bericht van de bezuinigingen nog niet binnen toen ik solliciteerde bij de Raad van Toezicht. Een functie als dit doe je niet alleen voor de mooie tijden”

 

"Ik zie de huidige ontwikkelingen, die doen me ook pijn. Ik zie welzijnswerk als noodzaak voor een gezonde gemeente. Je kunt niet zonder, je kunt van vrijwilligers niet vragen om structureel iets te organiseren, dat werkt niet op de lange termijn en is dus niet duurzaam.KijkopWelzijn is een vaste waarde in de gemeenschap, mensen weten: hier kan ik terecht. Ik heb zin om mijn kennis en ervaring weer in te zetten voor een gezond Barendrecht."

153 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page