top of page

Positieve terugblik Zomervakantieprogramma


BARENDRECHT- Meerdere organisaties kijken positief terug op de afgelopen zomer vol met activiteiten voor jong en oud. KijkopWelzijn sloeg de handen ineen met de Bibliotheek Aanzet, Het Kruispunt, Stichting Petition en de Gemeente Barendrecht. Samen zetten ze een vol programma neer voor kinderen en jongeren. Daarnaast organiseerde KijkopWelzijn ook een zomerprogramma voor volwassen en senioren.


Tijdens de zomervakantie hebben alle organisaties samen wel 575 kinderen, jongeren en volwassen bereikt met hun activiteiten. Van een Fotografieworkshop tot een mindfullness wandeling. Er was van alles te doen op verschillende locaties. Jacoline de Heer van Het Kruispunt zegt: ‘Het was onwijs leuk om te zien dat alle activiteiten zo goed liepen. Zo was de DJ workshop een groot succes en zagen we veel nieuwe gezichten in het Kruispunt’.

Kayleigh Bolink van KijkopWelzijn voegt daaraan toe: ‘Het is zeker voor herhaling vatbaar. Het was mooi om te zien dat er echt behoefte aan was deze zomer’. Het plan is dan ook om volgend jaar nog meer Barendrechtse partijen te betrekken bij het opzetten van het Zomerprogramma.

Ook het najaar worden er weer veel activiteiten georganiseerd voor jong en oud! Houdt hiervoor de websites in de gaten.14 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page