top of page

Bewonersinitiatief

Voor wie zelf iets wil organiseren
#11.png
#30.png

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? Klik hier voor de digitale vrijwilligersvacaturebank!

Als sociaal makelaars helpen wij bewoners om activiteiten te organiseren in de buurt. Ook bieden wij ondersteuning bij het vinden van oplossingen voor gesignaleerde problemen, of wij brengen u in contact met organisaties die u verder kunnen helpen. Onze ondersteuning is tijdelijk, totdat u als bewoner(s) zelf verder kunt.

Vormen van ondersteuning

Wij kunnen op verschillende manieren ondersteunen. Om deze mogelijkheden te bespreken, kunt u een afspraak maken met een van de sociaal makelaars. Zo hebben wij een groot netwerk met verschillende partijen die u mogelijk kunnen helpen. Ook hebben wij veel contact met de gemeente, weten we diverse locaties binnen Barendrecht waar een activiteit plaats kan vinden, hebben we collega's die bijvoorbeeld iets kunnen betekenen voor jongeren of ouderen en kunnen we helpen met een kleine, financiële bijdrage. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld kosteloos statafels en partytenten lenen. Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Financiële bijdrage

Is uw idee al zo goed als uitgewerkt en heeft u alleen nog een kleine, financiële bijdrage nodig? Wij werken momenteel aan een aanvraagformulier, maar neem vooral contact op via onderstaande knop voor meer informatie.

De Sociaal Makelaars

Wij ondersteunen u graag bij het realiseren van activiteiten voor de straat, buurt of wijk. Bent u voornemens om een activiteit te organiseren? Neem dan via de onderstaande knop contact met ons op. Een van de sociaal makelaars neemt zo snel mogelijk contact op.

bottom of page