Activiteiten

Gezellige, creatieve en educatieve activiteiten voor senioren
#22.png

Het Ouderenwerk organiseert regelmatig activiteiten voor senioren. Dit zijn bijvoorbeeld de maandelijkse themabijeenkomsten en de wekelijkse activiteiten, veelal in dienstencentrum De Windsingel. En wilt u graag de eerste keer samen met iemand aansluiten? Neem dan contact op, dan kan de ouderenadviseur of een vrijwilliger met u mee.

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? Klik hier voor de digitale vrijwilligersvacaturebank!

Inschrijven voor nieuwsbrief?

Dankjewel!

Download "Ontmoetingsgids Maart 2022''

Het magazine voor senioren met alle activiteiten. Dit boekje komt vier keer per jaar uit en omvat alle relevante informatie. 

Themabijeenkomst

Wij organiseren maandelijks een themabijeenkomst. De invulling wisselt en bestaat meestal uit een actueel onderwerp, een leuke film of een interessante spreker. Kijk in de agenda voor de eerstvolgende  bijeenkomsten of bel 0180 691 800.

Dienstencentrum

in Dienstencentrum de Windsingel organiseren wij wekelijkse leuke activiteiten. Dit zijn bijvoorbeeld spelletjesmiddagen, activiteiten om te bewegen of creatieve activiteiten. Momenteel gaan deze activiteiten helaas niet door i.v.m. COVID-19.

Bezoekmaatje

Bent u op zoek naar iemand die met u mee wilt naar activiteiten of een keer langs komt voor een kop koffie of een wandeling? Misschien is een vrijwillig bezoekmaatje de uitkomst! Neem contact op voor meer informatie.