top of page
Kom Erbij Maand-poster (700 x 1000 mm) (

Terugblik Kom Erbij Maand 2023Diverse organisaties hebben de afgelopen tijd de hand

en ineens geslagen. Het resultaat: een maand met tal van activiteiten voor iedereen in Barendrecht. Er is voor iedereen wat te doen! De Kom Erbij-maand is een initiatief van KijkopWelzijn rondom de landelijke Week tegen Een

De Kom Erbij Maand zit er weer op. Het was een fantastische maand, waarbij we veel mooie activiteiten hebben kunnen organiseren.

We willen beginnen met het bedanken van iedereen die heeft meegewerkt aan deze mooie maand: vrijwilligers, samenwerkingspartners en natuurlijk niet te vergeten: de bezoekers.

 

De opening begon al goed met een lezing van Wouter ter Braake. Dit was een geslaagde middag waar veel goede gesprekken zijn gevoerd.

 

Tussendoor was er een filmmiddag, bingo, een rummikubtoernooi en nog veel meer.

 

Om als laatste een prachtige afsluiting te hebben met een dragqueenshow in BLOK0180. Dit was een groot succes.

 

Het publiek was enthousiast en deed al mee aan een polonaise na slechts 10 minuten. Het programma was aangepast om eenzaamheid te benoemen om zo goed aan te sluiten bij het doel van de Kom Erbij Maand.

Met deze show wilden we laten zien dat iedereen mee mag doen en zich thuis mag voelen in Barendrecht. Verschillen tussen mensen zijn er om te vieren, niet om mensen mee buiten te sluiten.

 

Heeft u foto's of video's gemaakt van de Kom Erbij Maand of heeft u een mooi verhaal dat u wilt delen? Mail dit dan naar communicatie@kijkopwelzijn. Misschien nemen we uw verhaal wel mee onze volgende nieuwsbrief of Ontmoetingsgids.

De Kom Erbij Maand is een samenwerking tussen KBO-PCOB, Theater het Kruispunt, Kunstexpress, bibliotheek 't Plein, Harmonievereniging Barendrecht, KunstCreatief Barendrecht, Samen op Pad, CultuurLocaal, UP! en KijkopWelzijn.

Afbeelding9.jpg
Afbeelding6.jpg
Afbeelding5.png
Afbeelding3_edited.jpg
Afbeelding7.jpg
Afbeelding2.jpg
Afbeelding10.png
Afbeelding11.png
Afbeelding1.png
Afbeelding8.png
bottom of page