top of page

Aanmeldingen Barendrechts Beste geopendDit jaar zoekt KijkopWelzijn, samen met de gemeente Barendrecht, opnieuw naar Barendrechts Beste. Goede ideeën en initiatieven kunnen worden aangemeld en een deskundige vakjury kiest daarin een top 3. Deze initiatieven ontvangen een aanmoedigingsprijs in de vorm van een geldbedrag, om ervoor te zorgen dat deze blijven bestaan.


Barendrechts Beste wordt voor de derde keer georganiseerd. Voorgaande winnaars zijn Stichting Petition in 2019 en het Repair Café in 2020. Inwoners mogen hun eigen initiatief aanmelden voor Barendrechts Beste, maar het mag ook een aanmelding zijn voor een ander initiatief. Na aanmelding neemt KijkopWelzijn contact op om te kijken op wat voor manier de organisatie verder geholpen kan worden.


Uiteindelijk worden alle aanmeldingen bekeken door een vakjury, welke bestaat uit professionals vanuit verschillende invalshoeken. Uit de binnengekomen aanmeldingen volgt een selectie, welke wordt uitgenodigd om een pitch te komen geven. Tot slot kiest deze jury een top 3. Daarna is het aan de inwoners van Barendrecht om de volgorde te bepalen door een stem uit te brengen. Ieder initiatief in de top 3 ontvangt een geldprijs.

Heeft u een goed idee of een maatschappelijke activiteit? Verdient deze activiteit het om voortgezet te worden en is een financiële ondersteuning daarbij noodzakelijk? Doe dan mee aan Barendrechts Beste! Meer informatie en aanmelden kan via www.kijkopwelzijn.nl/barendrechts-beste. Contact opnemen kan via wenv@kijkopwelzijn.nl of 0180 691 802. Aanmelden kan tot 1 december 2021.

44 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page