top of page

Bijeenkomst veiligheid seniorenBARENDRECHT- Op dinsdag 26 januari 2021 organiseert KijkopWelzijn een online voorlichtingsbijeenkomst over veiligheid. Deze bijeenkomst is bedoeld voor ouderen en zal thema’s als whatsapp fraude, phishing en de babbeltruc bevatten. De bijeenkomst kan online gevolgd worden via het programma Teams.

Het kan iedereen overkomen, slachtoffer van phishing, whatsapp fraude, meekijken met de pincode of een babbeltruc. Helaas gebeuren deze dingen steeds vaker en worden de oplichters er steeds beter in. Buiten de emotionele schade loopt de financiële schade vaak in de duizenden euro’s.


Tijdens de online bijeenkomst gaan wordt er ingegaan op de verschillende praktijken. Wat kunt u zelf doen? U ontvangt informatie over hoe u situaties kunt herkennen en hoe te handelen. Ook is er voldoende ruimte voor vragen en opmerkingen. De voorlichtingsbijeenkomst zal online plaats vinden van 14:00 tot 16:00 via Teams.


U heeft een laptop, tablet of computer nodig met internetverbinding. Na aanmelding ontvangt u een link waarmee u kunt deelnemen aan de bijeenkomst. Hiervoor hoeft u niets te installeren. Deelname is gratis. Vooraf aanmelden via ouderenwerk@kijkopwelzijn.nl.

38 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page