top of page

Cursus Creatief LevenBarendrecht- Een cursus voor iedereen die zich te lang eenzaam voelt en hier iets aan wilt doen. Tijdens de cursus van KijkopWelzijn die op 7 december start, ga je op onderzoek naar jezelf. De cursus biedt je houvast en vaardigheden om weer het gevoel te hebben dat je er toe doet.


Als je langere tijd last hebt van eenzaamheid dan weet je inmiddels dat je dit niet zomaar oplost door ‘onder de mensen’ te komen. Sterker nog, daar heb je helemaal geen zin in. Je bent namelijk niet meer de leukste versie van jezelf en nieuwe vrienden maken is dan ook niet makkelijk. Wil je hier verandering in brengen? Dan is de cursus Creatief Leven iets voor jou!


Je gaat opzoek naar wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Je gaat op zoek naar je waarden, wensen en behoeften. Je krijgt op een positieve manier weer regie over je leven. In elke bijeenkomst worden opdrachten gemaakt uit het werkboek Creatief Leven afgewisseld met creatieve oefeningen.


Creatief Leven is een leuke, leerzame en serieuze cursus en bestaat uit acht lessen van 2 uur. Niet alles zal eenvoudig zijn. Je komt jezelf wel eens tegen. Maar als je ervoor gaat, kun je veel bereiken en je prettiger gaan voelen. Als je nu de stap zet, zul je zien hoe blij je bent dat je dat hebt gedaan.


De cursus start op 7 december en duurt tot 25 januari. Elke dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur bent u welkom in wijkgebouw ’t Trefpunt aan de Dr.Kuyperstraat 4 in Barendrecht. Aanmelden kan via wenv@kijkopwelzijn.nl.

128 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page