top of page

Cursus Creatief Leven

Barendrecht - Een cursus voor iedereen die zich te lang eenzaam voelt en hier iets aan wil doen. Tijdens de cursus van KijkopWelzijn die op 8 maart start, ga je op onderzoek naar jezelf. De cursus biedt je houvast en vaardigheden om weer het gevoel te hebben dat je er toe doet.


Als je langere tijd last hebt van eenzaamheid, dan weet je inmiddels dat je dit niet zomaar oplost door ‘onder de mensen’ te komen. Sterker nog, daar heb je helemaal geen zin in. Je bent namelijk niet meer de leukste versie van jezelf en nieuwe vrienden maken is dan ook niet makkelijk. Wil je hier verandering in brengen? Dan is de cursus Creatief Leven iets voor jou!


Je gaat op zoek naar wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Je gaat op zoek naar je waarden, wensen en behoeften. Je krijgt op een positieve manier weer regie over je leven. In elke bijeenkomst worden opdrachten uit het werkboek Creatief Leven gemaakt, afgewisseld met creatieve oefeningen.


Creatief Leven is een leuke, leerzame en serieuze cursus die bestaat uit acht lessen van 2 uur. Niet alles zal eenvoudig zijn. Je komt jezelf wel eens tegen. Maar als je ervoor gaat, kun je veel bereiken en je prettiger gaan voelen. Als je nu de stap zet, zul je zien hoe blij je bent dat je dat hebt gedaan.


De cursus start op 8 maart en duurt tot en met 26 april. Elke dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur ben je welkom in wijkgebouw ’t Trefpunt aan de Dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht. Aanmelden kan via mail, voor meer informatie bel je naar nummer 0180 691 802.





63 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page