top of page

Cursus 'Psychische problemen in de familie' vanaf 8 mei in Buurtkamer Vrijenburg
Leven met een naaste met psychische problemen is lastig. Iedereen die dit meemaakt kan meepraten over de conflicten, schaamte en de eenzaamheid. Veel naasten weten niet meer hoe ze om kunnen gaan met moeilijke situaties en raken overbelast.

 

Herkent u zich in deze omschrijving? Dan kunt u baat hebben bij de cursus 'Psychische problemen in de familie' die wordt georganiseerd door KijkopWelzijn en Indigo Preventie Rijnmond. De cursus is speciaal voor familieleden en anderen die nauw betrokken zijn bij de zorg van mensen met verschillende psychische problemen. Tijdens de cursus krijgt u informatie over psychische problemen en leert u praktische vaardigheden, ook ontmoet u lotgenoten.


Thema's

Tijdens de cursus komen verschillende thema's aan bod: de invloed van psychische problemen in de relatie of het gezin, balans tussen draaglast en draagkracht, uw rol als mantelzorger, communicatie en grenzen stellen, methoden om problemen op te lossen en zorgen voor uzelf.

 

Bijeenkomsten

De cursus bestaat uit tien bijeenkomsten van twee uur. Voorafgaand aan de cursus vindt een telefonisch kennismakingsgesprek plaats. Startdatum: woensdag 8 mei van 19.00 uur tot 21.00 uur Buurtkamer Vrijenburg, Vrijenburglaan 61, 2994 CD te Barendrecht

De cursus is alleen voor mensen die wonen in Barendrecht. De cursus is een samenwerkingsproject binnen de welzijnsallianties. De gemeente Barendrecht financiert de cursus. Er zijn voor deelnemers geen kosten aan de cursus verbonden.

 

Meer informatie

Kijk op: https://www.indigo.nl/hulpaanbod/cursussen-en-activiteiten/   voor meer informatie of neem contact op met KijkopWelzijn, via 0180 691 800 of mantelzorg@kijkopwelzijn.nl

56 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page