top of page

Een dag zonder zorgen voor jonge mantelzorgersBARENDRECHT- Op dinsdag 20 oktober ging een groep van zestien jonge mantelzorgers in de leeftijd van 12 tm 17 jaar uit Barendrecht en Albrandswaard een dag naar de Efteling. Dit onder begeleiding van medewerkers van Kijk op Welzijn, Stichting Welzijn Albrandswaard en de BAR-organisatie.

Het werd een fantastische dag, waarbij de jongeren even niet stil hoefden te staan bij de zorgen die ze hebben. Ze zich konden ontspannen, kletsen en vooral lachen met leeftijds- en lotgenoten. Toch ontstonden er ook mooie gesprekken over het zorgen voor of het zorgen maken om gezinsleden.

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren die opgroeien in een gezin met zorg. Ben of ken jij ook iemand waarvan een gezinslid te maken heeft met ziekte, verslaving, beperking of psychische aandoening? Neem dan contact op met het Jeugd- en Jongerenwerk van KijkopWelzijn. Maandelijks vinden er gezellige en ontspannende activiteiten plaats met leeftijdsgenoten in dezelfde situatie. Voor vragen of aanmelden, mail jongematelzorg@kijkopwelzijn.nl.

28 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page