top of page

Eerste Buurtkastje in Barendrecht



BARENDRECHT- Op initiatief van Gerrie van der Linde is het eerste buurtkastje in Barendrecht geplaatst bij Stichting de Toekomst, locatie de watertoren. Het was lastig een locatie te vinden voor het Buurtkastje. Initiatiefnemer Gerrie is dan ook erg blij met de samenwerking met Nicole Heezen van Stichting de Toekomst.


Het Buurtkastje staat aan de Dorpsstraat 154 te Barendrecht. Het idee is dat iedereen er spullen in kan leggen die hij/zij niet meer gebruikt. Zo verspillen we minder producten en helpen we een ander! Mensen die iets kunnen missen, leggen artikelen in het kastje zoals: blikjes groente of fruit, potjes jam of pindakaas, koekjes, pakjes sap, blikken soep, zeep, douchegel etc. Voorwaarde is dat de producten goed, ongebruikt en niet over de houdbaarheidsdatum zijn. Het Buurtkastje is gemaakt en geleverd door Stichting SoGoed.


Wil u graag een Buurtkastje bij u in de wijk? Neem dan contact op via wenv@kijkopwelzijn.nl. Voor meer informatie neem een kijkje op de website: www.kijkopwelzijn.nl.

241 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page