top of page

Gezocht jurylid TALENT STAGE 2021TALENT STAGE is een project van Productiehuis BLOKPUNT. Een samenwerkingsverband tussen Jeugd & Jongerenwerk van KijkopWelzijn en (cultuurgebouw) Het Kruispunt in Barendrecht. Samen met jou als jurylid gaan wij op zoek naar het grootste podiumtalent uit Barendrecht!

Productiehuis BLOKPUNT heeft als missie het scheppen van een mogelijkheid om jongeren uit Barendrecht te stimuleren om hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Met TALENT STAGE gaan we op zoek naar het grootste talent van Barendrecht. Deelnemers zijn jongeren tussen de 12 en 23 jaar oud met een talent op het gebied van bijvoorbeeld dans, muziek, theater, hiphop, spoken word, illusie etc. TALENT STAGE bestaat uit een online voorronde waarin deelnemers online de strijd aan gaan door een video van hun talent in te sturen. Deze worden na een voorselectie op het YouTube kanaal van TALENT STAGE geplaatst. Een professionele jury, maar ook het publiek bepaalt wie er doorgaan naar de finale op zaterdag 2 oktober in Theater het Kruispunt. Wij zoeken Een student die een opleiding volgt binnen de podiumkunsten. En/of een docent/professioneel uitvoerend artiest, die: * affiniteit heeft met talentontwikkeling. * een brede kijk heeft op culturele disciplines en genres. * kwaliteit en talent kan herkennen en beoordelen. * in staat is om op opbouwende wijze deelnemers feedback te geven. * goed communiceert en een persoon is op wiens inzet we kunnen rekenen. * woonachtig is in de regio Rotterdam. Wat vragen we aan tijd/inzet? * Je maakt een top 10 uit de online ingezonden filmpjes (vanuit huis) en voorziet deze van korte schriftelijke feedback. * Je woont de oefendag bij op zaterdag 18 september in BLOK 0180 om de deelnemers die in de finale staan te coachen. * Je bent aanwezig als jurylid tijdens de live finale op zaterdagavond 2 oktober in Theater het Kruispunt.

Wat levert het je op?

*Een interessante, leuke en leerzame ervaring met een kijkje achter de schermen bij Het Kruispunt en Jeugd & Jongerenwerk van KijkopWelzijn.

*Ontdekking van nieuw talent.

*Een vrijwilligersvergoeding van in totaal € 100,- + reiskostenvergoeding.


Interesse?

Stuur jouw motivatie voor 14 mei 2021 naar: info@hetkruispunt.nl o.v.v. Jurylid TALENT STAGE 2021. Naar aanleiding van alle aanmelding volgt een selectie door de organisatie. Je ontvangt per mail bericht over de voortgang van de selectie.

53 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page