top of page

KijkopWelzijn en Bibliotheek AanZet organiseren contactgroep dementie


BARENDRECHT- Maandag 16 januari vond de maandelijkse contactgroep dementie plaats. Dit keer in Bibliotheek ’t Plein. De contactgroep dementie is een plek waar iedereen die zorgt voor iemand met een vorm van dementie welkom is om vragen te stellen, te luisteren of om even een kop koffie te komen drinken.


Doordat alle bezoekers zorgen voor iemand met dementie, is er vaak maar een half woord nodig om uit te leggen waar men tegen aan loopt. Bezoekers geven aan dat het fijn is om even met ‘lotgenoten’ te praten en ervaringen en tips uit te wisselen. Gastvrouw en gespreksleider Joke Boing is aanwezig om vragen te beantwoorden en advies te geven.


Mocht u ook aan willen sluiten, dan bent u van harte welkom. De maandelijkse ontmoetingen zijn om en om in Bibliotheek ’t Plein (Carnisselande) en het kantoor van KijkopWelzijn aan de Binnenlandse Baan 30 (Barendrecht Centrum).

De eerst volgende keer is het op donderdag 23 februari van 13.00 uur tot 14.00 uur in het kantoor van KijkopWelzijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met KijkopWelzijn via 0180 691 800 of mailen naar ouderenwerk@kijkopwelzijn.nl.
23 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page