top of page

KijkopWelzijn en Welzijn Albrandswaard organiseren Brusjesdag


Op zaterdag 25 maart zijn alle jonge mantelzorgers én hun gezin uit Barendrecht en Albrandswaard welkom in BLOK0180 (Haarspitwei 9) voor een gezellige en ontspannen middag. De middag start om 13:00 uur en eindigt om 16:00 uur.


Tijdens deze ontspannen middag is er een verwenhoek met handmassages, nagels lakken, haren vlechten en visagie. In de gamehoek is er Mario Kart, Just Dance, FIFA23 en stap je even in andere wereld in met de VR-brillen. Daarnaast is er een knutselhoek om je even in terug te trekken en waar je, samen met onze vrijwilligers, mooie armbandjes kunt vlechten. In de sportzaal kun je losgaan tijdens een kickboksclinic. Voor alle ouders is er een gezellige koffiehoek ingericht, maar uiteraard mogen zij ook deelnemen aan alle activiteiten.


Aanmelden voor de Brusjesdag kan via de website van het Jeugd- en Jongerenwerk Barendrecht (www.jongerenwerkbarendrecht.nl). Er zijn geen kosten verbonden aan deze middag. Voor vragen of meer informatie kunt u mailennaar jongemantelzorg@kijkopwelzijn.nl.


51 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page