top of page

Koffie en een goed gesprek in Buurtkamer Vrijenburg


Soms is het fijn om met anderen van gedachten te wisselen over allerlei onderwerpen. Dat kan tijdens UP! Groepsgesprekken onder het genot van een kop koffie in Buurtkamer Vrijenburg.


Deelnemers aan eerdere sessies geven de meerwaarde aan van deze ontmoetingen. Zoals Anja (76) opmerkte: "Dat je elkaar niet kent is eigenlijk best lekker. Je doet extra je best om je verhaal te vertellen. Het is echt de moeite waard."


De UP!-groepsgesprekken, georganiseerd door Kijk op Welzijn, bieden een unieke gelegenheid om openhartig te praten over belangrijke onderwerpen die met het ouder worden te maken hebben. De gesprekken worden geleid door getrainde gespreksleiders die gebruik maken van open vragen om de deelnemers te stimuleren hun gedachten te delen.


Centraal staan thema's die doorgaans niet vaak worden besproken, zoals spijt, afscheid en familie.

"Deze gesprekken zijn niet bedoeld om zwaar te zijn, maar juist om op een ontspannen manier met elkaar van gedachten te wisselen," benadrukt een van de organisatoren. "Een luisterend oor kan herkenning, inspiratie en steun bieden, en dat is precies wat we willen bereiken."


Aanschuiven bij de UP! Groepsgesprekken doet u op:

- dinsdag 10 oktober 10.30 - 12.00 uur | Thema: Mijn ouderlijk huis

- dinsdag 10 oktober 13.00 - 14.30 uur |Thema: Mijn ouderlijk huis

Locatie: Buurtkamer Vrijenburg, Vrijenburglaan 61, 2993 CD, Barendrecht (ingang via schoolplein)


Meer informatie en aanmelden: Miranda Groen, te bereiken via: 0180-691800 of info@kijkopwelzijn.nl

27 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page