top of page

Kom Erbij Maand van start op 27 september

Komt u er (weer) bij?Eigenlijk hoopt KijkopWelzijn stiekem dat de Kom Erbij Week ‘wijd en zijd’ bekend is bij iedereen in Barendrecht. Maar hopen is geen weten, dus informeren we u alvast over de komende Kom Erbij Maand. Jaarlijks wordt er met heel veel plezier en enthousiasme een Kom Erbij Week georganiseerd.

Dit is een landelijke week tegen eenzaamheid. Tijdens deze week is er een zo divers mogelijk aanbod van activiteiten. De ene activiteit heeft een wat luchtigere toon dan de andere, spreekt de één meer aan dan de ander.

Hoe dan ook, ze staan altijd in het teken van elkaar ontmoeten en elkaar (hopelijk) spreken.

Dit jaar gaat er een schepje bovenop, want in plaats van een week organiseert KijkopWelzijn een maand met allerlei activiteiten waar de bewoners van Barendrecht van harte welkom zijn.

Momenteel is KijkopWelzijn, samen met verschillende samenwerkingspartners, bezig om een mooi, leuk, leerzaam, creatief, gezellig en bovenal feestelijk programma samen te stellen. De meest recentie informatie leest u op de website en via de social media kanalen van KijkopWelzijn. In de Ontmoetingsgids die deze week uitkomt, ziet u de al bekende activiteiten staan in de activiteiten agenda.

34 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page