top of page

Kom je ook naar het Jeu des Boules Koningsdagtoernooi?

De zomer komt eraan, de temperaturen stijgen, ideaal om eens kennis te maken met het prachtige spel Jeu de boules en de nieuwe vereniging Jeu de Boules Barendrecht.


Het maakt niet uit of je een ervaren speler bent of nog nooit een bal hebt gegooid, iedereen is welkom om mee te doen aan ons Koningsdag Open Recreatietoernooi.


Wat kun je verwachten:

Een ontspannen en gezellige sfeer, een relaxt jeu de boules toernooi voor spelers van alle niveaus en leuke prijzen voor de winnaars. Muziek om de feeststemming erin te houden.

Dus trek je beste oranje outfit aan en kom meedoen aan ons Koningsdag Toernooi!

📅 Datum: Koningsdag, 27 april 2024

🕒 Tijd: 12:30 Inloop en uitleg Aanvang toernooi: 13:30

📍 Locatie: Dierensteinweg 6B (Tussen korfbalvereniging Vitesse en atletiekvereniging C.A.V.-Energie)

Entreegeld ten behoeve van prijzen: € 3,00


Mis deze kans niet om een gezellige middag te hebben. Aanmelden voor de open dag kan door een mailtje te sturen naar Info@jdb-barendrecht.nl


Bezoekers kunnen deelnemen aan een potje jeu de boules, tips en tricks krijgen van ervaren spelers, en meer te weten komen over wat onze vereniging te bieden heeft.

Bovendien is deze dag een uitgelezen kans om te ontdekken waarom jeu de boules zo'n populaire sport is geworden, niet alleen in Frankrijk maar over de hele wereld.


Ben je geïnteresseerd meer informatie over onze vereniging? Bezoek dan onze website op https://www.jdb-barendrecht.nl/ voor meer details en informatie over onze speeldagen.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op koningsdag en samen een gezellige middag te hebben!

22 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page