top of page

Kruidenier Koerier zoekt versterking


BARENDRECHT- In Barendrecht kan men gebruik maken van de Kruidenier Koerier. Deze boodschappendienst zorgt ervoor dat de mensen met een klein netwerk toch de wekelijkse boodschappen krijgen. Om deze dienst door te kunnen zetten, zoekt KijkopWelzijn extra vrijwilligers.“Het is zulk dankbaar werk!”, aldus een van de vrijwillige chauffeurs. “Ik rijd iedere week ongeveer dezelfde route, dus je hebt ook steeds een praatje met dezelfde mensen. Ze zijn zo dankbaar als je hen weer voorziet van de benodigde boodschappen. En het is ook gewoon erg leuk om te doen. En als bonus: we hebben écht een heel leuk team met vrijwilligers.”

KijkopWelzijn is op zoek naar versterking van deze groep vrijwilligers. Bij voorkeur mensen die wekelijks een dagdeel beschikbaar zijn. Je gaat dan in tweetallen naar de supermarkt, doet de boodschappen en brengt deze vervolgens bij de klanten. Ook mensen die flexibel beschikbaar zijn, slechts één keer per maand willen helpen of alleen de boodschappen willen doen zonder te bezorgen zijn welkom. Alle opties zijn bespreekbaar.

Kijk voor meer informatie op www.kijkopwelzijn.nl. Neem bij interesse contact op via wenv@kijkopwelzijn.nl of 0180 691 800.

235 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page