top of page

Leuke activiteiten in vrijwilligerswaarderingsweek

BARENDRECHT - In de week van 7 december, rond de Dag van de Vrijwilliger, is het ‘vrijwilligerswaarderingsweek’. De gemeente Barendrecht biedt in die week op verschillende dagen leuke activiteiten aan, die worden georganiseerd door KijkopWelzijn. Esther Naaijen is als Sociaal Makelaar bij KijkopWelzijn nauw betrokken bij de organisatie van de activiteiten. “Alle vrijwilligers van Barendrecht kunnen hieraan deelnemen en er is van alles te doen: van een kookworkshop tot een filmvoorstelling en van Cocktailbowlen tot een workshop Kerstbal 2.0. Meedoen aan de activiteiten is gratis, maar deelnemers moeten zich vooraf wel even aanmelden. Dat kan tot en met 21 november door een mail te sturen aan KijkopWelzijn. Vermeld in de mail uw naam, telefoonnummer, mailadres en de vrijwilligersorganisatie waar u werkzaam bent. Telefonisch aanmelden kan ook, via nummer 0180 691 800.” Onderstaand een overzicht van de activiteiten, meer informatie vindt u ook in de flyer.


Dinsdag 6 december - 10.00 tot 17.00 uur Kookworkshop bij Kookclub Barendrecht aan de Stockholm 6 Bereid een 5-gangen diner onder begeleiding van ervaren chefs! Uiteraard kunt u daarna samen heerlijk genieten van de gemaakte gerechten. Het menu van de kookworkshop: Voorgerecht: samosa met groenten, saus van verse mango, yoghurt & tomatenchutney Tussengerecht: zalmrillette met limoenschuim Soep: mosterdsoep met appel Hoofdgerecht: hertenfilet met balsamico-knoflooksaus gegarneerd met biet, courgette en pommes fondant Dessert: kaneelijs met kletskop, sabayon en vijgen Dinsdag 6 december - 20.15 tot 22.15 uur Film: Mrs. Harris Goes to Paris in Theater het Kruispunt aan de Middenbaan 111 Het betoverende verhaal van een ogenschijnlijk gewone Britse huishoudster wiens droom om een couture-jurk van Chistian Dior te bezitten haar meeneemt op een bijzonder avontuur naar Parijs. Na afloop van de film wordt u een drankje aangeboden. Woensdag 7 december - 12.00 tot 14.00 uur Lunch bij De Wevershoeve aan de Noldijk 41a in Rijsoord Geniet van een heerlijke lunch samen met andere vrijwilligers. Donderdag 8 december - 14.00 tot 16.00 uur Creatieve workshop KunstCreatief aan de Buitenlandse Baan 1 Kerstbal 2.0. Klaar met saaie kant-en-klare kerstballen? Tijd om uw kerstboom persoonlijker aan te kleden. Donderdag 8 december - 19.00 tot 21.00 uur Cocktailbowlen bij De Theetuin aan de Pruimendijk 16 in Ridderkerk Een uurtje bowlen onder het genot van een cocktail of mocktail en nacho’s. Na het bowlen kan er nog een drankje worden gedronken.

Vrijdag 9 december - 19.00 tot 21.00 uur Creatieve workshop bij KunstCreatief aan de Buitenlandse Baan 1 Kerstkaarten met Ebru kunst. Uw kerstkaart krijgt een magische uitstraling door het werken met de techniek van Ebru kunst. Zaterdag 10 december - 17.00 tot 21.00 uur Vrijwilligersfeest in BLOK0180 aan de Haarspitwei 9 Als afsluiting van de vrijwilligerswaarderingsweek nodigen wij u uit voor een hapje en een drankje.


76 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page