top of page

Maand van de Mantelzorg


BARENDRECHT- De maand november staat in het tegen van mantelzorgers. In deze maand worden zij in het zonnetje gezet en bedankt voor de intensieve zorg zij die verlenen aan een naasten. Tijdens de Maand van de Mantelzorg organiseert KijkopWelzijn verschillende activiteiten, dit jaar zijn dit alleen online activiteiten wegens het Coronavirus.

Alle registreerde mantelzorgers ontvangen deze week post met een uitnodiging voor de activiteiten, een groeikaart en een heerlijke theetje! Mantelzorgers kunnen zich inschrijven voor activiteiten als pompoen schilderen of handletteren. Zij ontvangen dan een tasje met materialen en een instructievideo. Daarnaast vinden er nog een aantal live online activiteiten plaats zoals een workshop bewust ademhalen, workshop fotografie en een online Bingo. Voor alle activiteiten geldt van te voren aanmelden en een beperkt aantal plekken beschikbaar.


Dit jaar wordt ook meer aandacht besteedt aan jonge mantelzorgers. Voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar wordt er een workshop chocoladeletter versieren georganiseerd. Daarnaast wordt er voor de jongeren van 12 tot en met 23 jaar een filmavond georganiseerd.


Inschrijven voor de activiteiten kan via mantelzorg@kijkopwelzijn.nl. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.mantelzorgbarendrecht.nl.

85 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page