top of page

Maatje Thuisadministratie en Maatjes Schuldhulp
BARENDRECHT - Heeft u moeite om administratie op orde te krijgen of te houden? Of heeft u door een veranderende situatie behoefte aan ondersteuning bij het overzicht op uw financiën?


Bij KijkopWelzijn zijn vrijwilligers actief die u kunnen helpen met het bijhouden van de administratie en/of het op orde brengen van financiële vraagstukken. De ondersteuning is gratis. U wordt deskundig en vertrouwelijk geholpen en dit alles gaat op uw eigen tempo. De Maatjes Thuisadministratie helpen bij het op orde brengen van de administratie, zodat u het uiteindelijk zelf kunt bijhouden.


KijkopWelzijn heeft ook het project Maatjes Schuldhulp. Heeft u schulden, waarbij u het overzicht kwijt bent? De Maatjes Schuldhulp helpen u bij het inzichtelijk maken van de schulden, het voorkomen van grotere schulden of het voorbereiden op schuldhulpverlening van de gemeente.


Neem bij vragen of voor aanmelding contact op met onze Vraagwijzerconsulenten via vraagwijzer@kijkopwelzijn.nl of 0180 691 804. Tijdens een intakegesprek bespreken zij graag de mogelijkheden om u te helpen in uw situatie.

137 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page