top of page

Meiden Magazine zoekt redactieBARENDRECHT-Barendrecht is binnenkort een magazine rijker. Het zogenaamde ‘Meiden Magazine’ wordt gemaakt vóór en dóór meiden tussen de 14 en 18 jaar. De jonge meiden leren tijdens dit project alles over fotograferen, interviewen, schrijven en vormgeven. Met als eindproduct een professioneel tijdschrift. De inschrijving voor de redactie is geopend.


Alles wordt bepaald door de jonge redactie; van de inhoud (mode, lifestyle, roddels, gedichten, fotoreportages, recepten, alles mag) tot de foto’s, de kleuren en de vormgeving. Tijdens het project worden de fijne kneepjes van het vak van professionals, zoals een fotografe, journaliste en schrijfster, geleerd. Naast het maken van het magazine is er natuurlijk ruimte voor veel gezelligheid en goede gesprekken.

De 8 bijeenkomsten vinden plaats op maandagmiddag in Het Kruispunt. Het plan is om op 3 mei te starten maar mocht dit door maatregelen nog niet mogelijk zijn, dan zal het project worden opgeschoven. De precieze tijden worden afgestemd bij aanmelding, zodat er rekening gehouden kan worden met school en (sport)trainingen.

Meer weten of direct aanmelden?


Ga naar www.jongerenwerkbarendrecht.nl of stuur een DM via Instagram naar: jb_kayleighbolink. Voor de redactie wordt er gezocht naar 10 enthousiaste meiden.

Het Meiden Magazine is een initiatief van Het Kruispunt, de Bibliotheek AanZet en het Jeugd- en Jongerenwerk van KijkopWelzijn.16 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page