top of page

Nog enkele plaatsen voor in de gesprekgroep Rouw en VerliesEr zijn nog enkele plekjes vrij in de volgende gespreksgroep rouw en verlies.

Deze gespreksgroep komt 6x bij elkaar. Er is plek voor maximaal 8 personen. Voorafgaand doen we een intake met iedere geïnteresseerde.


De gespreksgroep is bedoeld voor volwassenen die op de één of andere manier met verlies te maken hebben gehad. Dat kan ook levend verlies zijn. De gespreksgroep staat onder leiding van twee professionals.


Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken we met elkaar of deelname aan een gespreksgroep passend en kloppend is voor u.


De groep telt maximaal 8 deelnemers. Deze deelnemers gaan samen in gesprek over rouw en verlies. Er wordt gewerkt aan de hand van verschillende werkvormen. De deelnemers delen ervaringen met elkaar. Er is ruimte voor ieders verhaal. Aan de orde komen bijvoorbeeld: het verlies onder ogen zien, omgaan met de pijn van het verlies, opnieuw een toekomst vorm (durven) geven.


Data gespreksgroep – start september 2024:

·         23 september 2024

·         21 oktober 2024

·         18 november 2024

·         16 december 2024

·         13 januari 2025

·         10 februari 2025

 

De gespreksgroep zal plaatsvinden van 15.00 tot 17.00 uur in Buurtkamer Vrijenburg, Vrijenburglaan 61 te Barendrecht.


De groep wordt begeleid door twee professionals vanuit KijkopWelzijn en het Wijkteam Barendrecht. Deelname kost € 5,00 voor 6 bijeenkomsten.

32 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page