top of page

Project Buddy Bios: Bioscoopbezoek voor iedereen

Bijgewerkt op: 18 jan. 2022


(v.l.n.r. Marlies Noppen, Bart van Dorp en Miranda Groen).


Theater het Kruispunt en KijkopWelzijn nemen alle drempels weg voor inwoners van Barendrecht, voor wie het, voor wat voor reden dan ook, niet vanzelfsprekend is om een filmpje te pakken. Onder de naam Buddy Bios beleeft een bezoeker samen met een vrijwilliger een filmavond in Theater het Kruispunt.


Theater het Kruispunt en KijkopWelzijn zijn ervan overtuigd dat cultuur verrijkend is en kan bijdragen om de onderlinge samenhang te bevorderen. Zij zetten de kracht van vrijwilligers in om ervoor te zorgen dat niemand ‘buiten de boot valt’ en iedereen zich verbonden voelt met de regio en de culturele ontmoetingsplaatsen, en uitgedaagd worden om deel te nemen aan de activiteiten die daarbij horen. Dus heeft iemand bijvoorbeeld geen sociaal netwerk of niet de financiële middelen? Dan is diegene van harte welkom om zich aan te melden bij dit project.


Ongeveer één keer per maand zal het mogelijk zijn om een reguliere filmavond in Theater het Kruispunt te bezoeken. Voor dit project worden er zowel vrijwilligers als deelnemers gezocht. Geïnteresseerd? Het inschrijfformulier is te vinden op www.kijkopwelzijn.nl/buddybios.


83 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page