top of page

Project Heroes of the Cruyff Court start weer!

Bijgewerkt op: 10 jan. 2022
BARENDRECHT- De Buurtsportcoach van KijkopWelzijn start in januari 2022 met het project Heroes of the Cruyff Court. Hierin leren jongeren vanaf 14 jaar de vaardigheden om een sporttoernooi te organiseren voor kinderen uit Barendrecht.

Onder leiding van een Cruyff Coach en een Buurtsportcoach organiseren zij op woensdagmiddag in de voorjaarsvakantie een voetbalevenement waar iedereen trots op kan zijn. Vier tot zes weken komen ze samen in BLOK0180 waar ze aan de slag gaan met de organisatie. Jongeren leren op deze manier zelfstandig een evenement te organiseren dat van maatschappelijke waarde is. Het zorgt voor saamhorigheid in de buurt en verbindt kinderen uit Barendrecht, ouders en belangstellenden met elkaar doordat zij samen op een plek komen en leuke, leerzame activiteiten doen. Hierbij wordt de samenwerking aangegaan het basis- en voortgezet onderwijs. Heroes of the Cruyff Court is een participatieproject dat deel uitmaakt van de Alliantie Preventief Jeugdbeleid.

Na het succesvol organiseren van het evenement ontvangen de jongeren een landelijk erkend certificaat. Meedoen? Stuur een mail naar jongerenwerk@kijkopwelzijn.nl of stuur een DM via Instagram naar: jwb_jeffrey


*Afhankelijk van de dan geldende maatregelen wordt er online of fysiek gestart met het project.

16 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page