top of page

Sport en Spelmiddagen op verschillende locaties

BARENDRECHT- De Buurtsportcoach van KijkopWelzijn organiseert wekelijks gezellige sport en spelmiddagen voor kinderen uit groep 6, 7 en 8. De middagen vinden plaats in de Riederpoort, Vrijenburg en Kruidentuin! Iedereen is welkom. Tijdens de Sport- en Spelmiddag zijn er verschillende leuke, actieve spelletjes, zoals trefbal, paaltjesvoetbal, tien tellen in de rimboe en nog veel meer.


Het is belangrijk dat iedereen, jong en oud, dagelijks voldoende beweegt. Bewegen is niet alleen goed voor het lichaam, maar helpt ook te ontspannen en ontladen. Kinderen die regelmatig bewegen hebben een betere concentratie, zitten beter in hun vel en hebben een beter uithoudingsvermogen. En daarnaast is het ook gewoon ontzettend leuk!


Aanmelden hoeft niet, je kunt gewoon binnen komen lopen! De activiteiten worden geleid door de Buurtsportcoaches van KijkopWelzijn: Jeffrey van Veen, Nine Roman en Martijn van der Wel. Sport en Spel vindt, met uitzondering van de vakanties, plaats op de volgende tijden en locaties:


Dinsdag 14:30-15:30: Riederpoort (Riederhagen 2)

Woensdag 14:30-15:30: Vrijenburg (Hertenburg 32)

Donderdag 15:00-16:00: Kruidentuin (Kruidentuin 6A) Voor vragen kunt u contact opnemen met de Buurtsportcoach via 0180 691 809.
28 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page