top of page

Sport- & spel na de zomervakantie


Na de zomervakantie start de Buurtsportcoach weer met de Sport- & Spel activiteiten! Tijdens de Sport- en Spelmiddagen worden verschillende leuke, actieve spelletjes georganiseerd, zoals trefbal, paaltjesvoetbal, verstoppertje en nog veel meer.

De Buurtsportcoach vindt het belangrijk dat iedereen, jong tot oud, dagelijks voldoende beweegt. Bewegen is niet alleen goed voor het lichaam, maar helpt ook te ontspannen en ontladen. “Wij zien dat kinderen die regelmatig bewegen een betere concentratie hebben, lekkerder in hun vel zitten en een beter uithoudingsvermogen hebben. En daarnaast is het ook gewoon ontzettend leuk.”, aldus Nine Roman, één van de Buurtsportcoaches van KijkopWelzijn.

Wilt u op de hoogte blijven van het programma en locaties? Meld u dan aan voor de whatsappgroep met uw naam en telefoonnummer via buurtsportcoach@kijkopwelzijn.nl (deelnemers kunnen geen berichten delen in de groep, deze is puur bedoeld voor de informatieverstrekking).

De activiteiten worden geleid door de Buursportcoaches vanuit KijkopWelzijn; Martijn van der Wel en Nine Roman. De Sport & Spel is op de volgende tijden en locaties (met uitzondering van de vakanties)


  • Woensdagen van 15:00-16:00 bij de Kouwenhovenakker (tegenover basisschool de Driehoek)

  • Donderdag van 15:00-16:00 op het speelplein aan Klipper (achter basisschool De Ark)21 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page