top of page

Terugblik Kom Erbij Maand 2023


De Kom Erbij Maand zit er weer op. Het was een fantastische maand, waarbij we veel mooie activiteiten hebben kunnen organiseren.

We willen beginnen met het bedanken van iedereen die heeft meegewerkt aan deze mooie maand: vrijwilligers, samenwerkingspartners en natuurlijk niet te vergeten: de bezoekers.


De opening begon al goed met een lezing van Wouter ter Braake. Dit was een geslaagde middag waar veel goede gesprekken zijn gevoerd.


Tussendoor was er een filmmiddag, bingo, een rummikubtoernooi en nog veel meer.


Om als laatste een prachtige afsluiting te hebben met een dragqueenshow in BLOK0180. Dit was een groot succes.


Het publiek was enthousiast en deed al mee aan een polonaise na slechts 10 minuten. Het programma was aangepast om eenzaamheid te benoemen om zo goed aan te sluiten bij het doel van de Kom Erbij Maand.

Met deze show wilden we laten zien dat iedereen mee mag doen en zich thuis mag voelen in Barendrecht. Verschillen tussen mensen zijn er om te vieren, niet om mensen mee buiten te sluiten.


Heeft u foto's of video's gemaakt van de Kom Erbij Maand of heeft u een mooi verhaal dat u wilt delen? Mail dit dan naar communicatie@kijkopwelzijn. Misschien nemen we uw verhaal wel mee onze volgende nieuwsbrief of Ontmoetingsgids.

28 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page