top of page

Themabijeenkomst Levenseinde

BARENDRECHT- Op dinsdagavond 16 november van 19:00 tot 20:30 uur organiseert KijkopWelzijn een themabijeenkomst rondom “Nadenken over het levenseinde”.

Tijdens deze themabijeenkomst krijgt u praktische, medische én emotionele informatie om na te denken over het laatste stuk van uw leven. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen tijdens deze themabijeenkomst. Denk aan onderwerpen als: reanimatie, wilsverklaring, euthanasie. Maar ook: wat is lijden voor u, wat zijn uw wensen en verwachtingen rondom uw levenseinde en hoe kunt u uw leven zo goed mogelijk afronden?


Gastsprekers tijdens deze themabijeenkomst zijn: Anne-Mieke van Oost-Reiber, Algemeen Geestelijk verzorger Hospice de Reiziger en Akke Boersma – van der Stoel – Specialist ouderengeneeskunde & kaderarts palliatieve zorg.

Omdat het voor veel mensen niet gemakkelijk is hierover na te denken en met naasten erover te spreken, kan deze avond u helpen om met de gegeven informatie het onderwerp bespreekbaar te maken.


De themabijeenkomst vindt plaats in het Dienstencentrum, Windsingel 166 en is gratis te bezoeken. U kunt zich aanmelden via ouderenwerk@kijkopwelzijn.nl of 0180-691803.

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page