top of page

Themabijeenkomst Rouw & Verlies met Manu Keirse

Bijgewerkt op: 11 mei 2023


Psycholoog en medicus Manu Keirse is een expert op het gebied van rouw en verlies. Tijdens deze themabijeenkomst zal hij zijn inzichten en ervaringen delen. Uiteraard zal er gelegenheid zijn om vragen aan hem voor te leggen.


Verlies is een even onvermijdelijke als ingrijpende gebeurtenis in het leven. Rouwen hebben we niet geleerd. Ieder rouwproces is daarmee een persoonlijke zoektocht naar het onder ogen zien van het verlies en het ervaren en hanteren van de pijn. Het blijkt steeds opnieuw een pittige opgave om je aan te moeten passen aan een leven zonder diegene of hetgeen dat je verloren bent. Keirse noemt het ‘rouwarbeid’. Hierbij kan regelmatig een gevoel van onmacht de kop op steken, waarover Manu Keirse zegt: ‘Het is heel normaal dat je je onmachtig voelt als je over iets niets weet’.


Inzichten over hoe mensen rouwen kunnen helpend zijn. Het kan het gevoel van onmacht verminderen. Mede om deze reden is Manu Keirse gevraagd om zijn inzichten en ervaringen te delen. De themabijeenkomst is zowel bedoeld voor mensen die verlies hebben ervaren alsook voor hun omgeving.


Tijdens de themabijeenkomst zal er ook informatie gegeven worden over de gespreksgroep rouw & verlies die in september weer in Barendrecht zal starten – een samenwerking tussen het wijkteam en KijkopWelzijn.


Let op! Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via balie@kijkopwelzijn of 0180 691 800.
64 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page