top of page

Trommel zonder Rommel door KijkopWelzijnBARENDRECHT- Donderdag 23 februari bracht de Buurtsportcoach van KijkopWelzijn, samen met Wethouder Miranda de Hoop een bezoek aan alle klassen van de Dr. Schaepmanschool in het kader van het project Trommel zonder Rommel.


Door middel van een interactieve beweegles kwamen de leerlingen van alles te weten over een gezonde leefstijl, bewegen en voeding. Tot slot werd er al sportend een gezonde leefstijl quiz afgenomen met als kers op de spreekwoordelijk ‘taart’ een gezonde fruitsalade voor elke leerling! Na afloop van de interactieve beweegles ontvingen alle leerlingen een handig boekje voor ouders en verzorgers. In het boekje staan handige weetjes over gezonde voeding en de voordelen ervan. Ook krijgen de ouders tips om in alle drukte of met weinig geld hun kind een goed gevulde en gezonde lunchtrommel mee te geven. Daarnaast staan er tips in voor gezonde traktaties en tussendoortjes, recepten en meer.

Trommel zonder Rommel is een initiatief vanuit het lokaal preventieakkoord van Barendrecht. Meer weten over dit akkoord of ontvangt u ook graag het boekje Trommel zonder Rommel? Neem dan contact op met Wouter van der Pas via: buurtsportcoach@kijkopwelzijn.nl

35 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page